Antalya'da Yürek Hoplatan Kavga

Antalya’da iki grup arasında bıçaklı ve pompalı tüfekli bir kavga çıktı. Bir kişinin kolunun kırıldığı kavgada taraflar ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayda kullanılan pompalı tüfek ve bıçağa el konuldu.

01.03.2021-16:40 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-16:40) Antalya'da Yürek Hoplatan Kavga

Alınan bilgiye göre olay, saat 15.00 sularında Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi 297 Sokak içinde gerçekleşti. İki bina sakinleri, henüz belirlenemeyen bir nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce bir taraf evine doğru yöneldi. Diğer taraftan bir kişi eline aldığı pompalı tüfekle evlerine geçen grubun üzerine yürüdü. Eve geçen gençlerden biri de pompalı tüfekli gruba sallama olarak bilinen bıçak yöneltti. Pompalı tüfekli kişi gurubun ayaklarına doğru silahı doldurt boşalt yaptığı anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına çekti.  

KAVGA POLİSİN GELMESİYLE SON BULDU

Gençlerden biri tarafları ayırmaya çalışırken, kavga polis ekiplerinin gelmesiyle sona erdi. Sopanın da kullandığı kavgada bir gencin kolu kırıldı. Polis kavgaya karışan tarafları ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

POMPALI TÜFEK VE BIÇAĞA EL KONULDU

Olayda kullanılan pompalı tüfek ve bıçağa el konuldu. Kolu kırılan genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Kavga anı tarafların birbirine pompalı tüfek doğrultması, bıçak sallaması bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca anbean kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal