Antalya'da İntihar Etmek İsteyen Adam İçki Karşılığında Vazgeçti

Antalya'da alkollü olan Süleyman K., 40 metre yükseklikteki falezlerde intihar etmek istedi. Vazgeçmek için içki isteyen Süleyman K., intihardan vazgeçti.

08.04.2020-16:28 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-16:59)

Olay, Sabah saatlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Güzeloba Mahallesi'ndeki Düden Park'ında meydana geldi. Süleyman K., Çanakkale'den 4 gün önce Antalya'ya gelirken, adamı 40 metre yüksekliğindeki falezlerde gören vatandaş durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Süleyman K. falezin ucunda içki içerken, ekipler adamdan güvenli tarafa geçmesini istedi. Bu isteği yerine getirmeyen adam polisten sigara istedi ve içki içmeye devam etti. 

Süleyman K., polislerin kendisini beklemesinden rahatsız olduğunu söyleyerek polislerin ayrılmasını istedi. Polisler ilk olarak geriye çekilirken, daha sonra tekrar yanına yaklaştı ve sohbet etmeye başladı. Polisler Süleyman K.'nın güvenli bölgeye gelmesini sağlarken, Süleyman K., kendisine içki getirilmesi takdirde falezlerden uzaklaşmayı kabul etti. Bu istek üzerine istirahatteki bir itfaiye görevlisi peynir kavun ve içki ile olay yerine geldi. Süleyman K. içkinin gelmesinden sonra güvenli bölgeye geçerken, kavun ve peynir eşliğinde içkisini içti. İçkisini bitiren Süleyman K. daha sonra polis merkezine götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal