Annesine Uygunsuz Mesaj ve Fotoğraf Atan Kişiyi Kurşuna Dizdi!

Sivas'ta yaşanan olayda iddiaya göre bir kişi annesine uygunsuz mesaj ve fotoğraflar atan kişiyi beylik tabancası ile vurarak öldürdü.

02.11.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-13:59)

Sivas'ta meydana gelen olayda 19 yaşındaki Yusuf İslam adlı kişi, annesine telefondan uygunsuz mesajlar ve fotoğraflar atan 28 yaşındaki Yasin Yılmaz'ı tabanca ile 2 el ateş ederek öldürdü.

Olay Sivas'ın Suşehri ilçesinde Camili köyünde meydana geldi. Saat 17.30 sularında Yusuf İslam, aynı köyde yaşayan Yasin Yılmaz ile köy muhtarı Kadir Duran'ın evinde annesine uygunsuz mesajlar yolladığı gerekçesi ile sözlü bir şekilde tartıştı.

SÖZLÜ TARTIŞMA SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

Olay yerinde bulunan kişilerin iddiasına göre, Yasin Yılmaz tartışma sırasında tabancasını çıkarınca, Yusuf İslam kendisine ait olan tabanca ile Yasin Yılmaz'a olay yerinde kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Yasin Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

KATİL TUTUKLANDI

Muhtar Kadir Duran'ın yaptığı ihbar sonrasına köye gelen jandarma ekipleri Yusuf İslam'ı köyden kaçmaya hazırlanırken yakaladı. Olay yerinde Yasin Yılmaz ve Yusuf İslam'a ait olan tabancalar ele geçirilirken, Yasin Yılmaz'ın cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası otopsi için Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal