06.05.2022-08:19 (Son Güncelleme:03.12.2022-16:19)


1

Geceleri zaten uyuyamayan Dengiz için bu iş, biçilmiş bir kaftandı. 2007 yılına geldiğimizde Dengiz, bir bilgisayar dükkanından kendisine bir bilgisayar beğendi. Bilgisayar işlerinden anladığını düşünüyor ve bu bilgisayarı da bu sebeple satın almak istiyordu ancak parası çıkışmadığından bilgisayar dükkanının sahibi bilgisayarı kendisine satmadı.



2

Bu durumun Dengiz'in hiç hoşuna gitmedi. Dengiz dükkan sahibini, defalarca kurşunlanarak öldürüldü ve iki diz üstü bilgisayarı, telefonu ve bir miktar parayı çaldı.



3

Dengiz daha sonrasında bu iki bilgisayardan birini satmaya çalışacaktı; ancak alıcı tarafından dolandırılacaktı. Dengiz'in bir kişiyi daha öldürme teşebbüsü içerisinde olduğu o kişinin de bu dolandırıcı olduğu tahmin ediliyordu. Olaydan 4 ay sonra Dengiz bir çöp toplayıcısını öldürdü.



4

Dengiz onun bölgesinde çöp topladığı için onu öldürdüğünü söyledi. Özgür Dengiz hemen ardından 55 yaşında bir belediye çalışanı ile parkta karşılaştı. 55 yaşındaki kişi bir bankta oturuyordu. Dengiz söz konusu kişinin yanına oturdu ve bu kişiyle konuşmaya başladı. Bir süre sonra da konuştuğu bu adamı da adamın arkasından kafasına iki el ateş ederek öldürdü. Ardından da kurbanının cesedini arabasına taşıdı ve yanında taşıdığı bıçakla cesetten büyük et parçaları koparmaya başladı.



5

Etlerin bir kısmını çiğ olarak yedi, geri kalanını ise çantasına koydu. Cesedin kalanını Mamak çöplüğüne, cesedi iyice sarmak suretiyle bıraktı. Cesetten kendince kurtulduğunu düşündükten sonra da ailesiyle birlikte yaşadığı evine gitti. Yanında taşıdığı etlerin bir kısmını sokak köpeklerine, kalanını da buzdolabına koydu.



6

Belediye işçisinin cesedine birkaç gün sonra ulaşıldı. zaten ailesi tarafından kayıp ilanında bulunulmuştu. Cesedin durumu çok kötüydü. Cesedin biraz ilerisinde cinayet aletleri de bulundu. Bulunan bıçak ve eldivenden parmak izi örnekleri alındı. Parmak izi Özgür Dengiz'e aitti.



7

Dengiz polis baskınıyla yakalandı. Dengiz yakalanmasaydı cinayetlerine devam edeceğini de itiraf etti. Dengiz yaptığı itirafta sürekli insan eti yemek istediğini ve bu duygularına bir türlü hakim olamadığını söyledi.



8

Tüm bu itirafları yaparken de tek bir duygusal tepki gösteriyordu o da kendini kontrol edemezcesine kahkaha atmaktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR