Ankaragücü Paşayı Devirdi

Süper Lig'in 20.haftasında MKE Ankaragücü evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Ligde alt sıralardan uzaklaşmak için puana çok ihtiyacı olan ev sahibi ekip sahadan 1-0 galip ayrıldı.

21.01.2021-21:50 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-22:15) Ankaragücü Paşayı Devirdi

Ev sahibi ekip karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. İlk dakikalardan itibaren pozisyonlara girmeye başlayan ev sahibi ekip dakikalar 16'yı gösterdiğinde sağ kanattan ceza sahasına giren Lobjanidze'nin kale içine vurduğu sert şutta Hadergjonaj topu kendi ağlarına göndererek skoru 1-0'a getirdi. 

İlk yarıda golün ardından oyunun tek hakimi yine Ankaragücü oldu. Ev sahibi ekip 1.golün ardından arka arkaya yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 1-0'lık skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda ise topla daha etkili olan fırsatlar yaratan bir Kasımpaşa sahadaydı. İlk yarıdaki oyunundan farklı olarak ikinci yarıda iyi bir savunma yapıp kontra ataklar ile tehlike yaratmayı hedefleyen Ankaragücü nitekim pozisyonlarada girdi. 

İki ekipte yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince MKE Ankaragücü sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Ligde 3 maç sonra kazanan Ankaragücü, puanını 18'e yükseltirken üst üste ikinci yenilgisini alan Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal