Ankaragücü Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Ankaragücü Konyaspor maçı ücretsiz mi?

2020-2021 sezonundan sonra ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Ankaragücü Konyaspor ile sezonun açılışını yapacak. Peki Ankaragücü Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Ankaragücü Konyaspor maçı ücretsiz mi? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

08.08.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-16:30) Ankaragücü Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Ankaragücü Konyaspor maçı ücretsiz mi?

Spor Toto Süper Lig’de haftanın kapanış karşılaşmalarından birisi Ankaragücü ile Konyaspor arasında oynanacak. Süper Lig’de 1 senenin ardından yeniden boy gösterecek olan Ankaragücü Konyaspor karşısında taraftarını mutlu edecek bir sonuç almaya çalışacak. Öte yandan geçen sezon Süper Lig’e damgasını vuran ve Avrupa’da da güzel sonuçlar alan Konyaspor ise Ankara’daki zorlu deplasmandan galip ayrılmak istiyor. Peki Ankaragücü Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Ankaragücü Konyaspor maçı ücretsiz mi?

Ankaragücü Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? 

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Ankaragücü ile Konyaspor 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 21.45’te Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Bein Sports 2 kanalında canlı yayınlanacak. 

Ankaragücü Konyaspor

Ankaragücü Konyaspor maçı hakemi belli oldu

Ankaragücü Konyaspor maçı hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalacak. 

Ankaragücü Konyaspor muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Nurullah, Oğuz, Radakovic, Atakan, Xavier, Diack, Pedrinho, Zahid, Beridze, Chatzigivoanis, Jese

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Calvo, Adil, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Rahmanovic, Amilton, Michalak, Muhammet

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal