Ankara'da Bir Vatandaşın Hesabına 9 Milyon 609 Bin Lira Yatırıldı

Ankara'da bir devlet kurumunda mühendis olarak görev yapan Mustafa Güneş'in banka hesabına yanlışlıkla milyonlarca lira yatırıldı. Hatayı fark eden Güneş, bankaya gidip hatayı düzelttirdi.

12.04.2019-14:19 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-14:12) Ankara'da Bir Vatandaşın Hesabına 9 Milyon 609 Bin Lira Yatırıldı

Ankara'da kamu kurumunda mühendis olarak görev yapan Mustafa Güneş (55), geçen 5 Nisan Cuma günü, cüzi miktar parası olan banka hesabını kontrol ettiği zaman, 9 milyon 609 bin 596 lira 76 kuruş olduğunu fark etti. Hafta sonunu 'milyoner' olarak geçiren evli ve 3 çocuk babası Güneş, pazartesi günü bankaya gidip hatayı düzelttirdi. Mustafa Güneş, "Banka müdürü bunun çok istisnai bir sistem hatası olduğunu ifade etti. 3 gün devam eden milyonerliğim, bankada yaklaşık 1 saat devam eden işlemlerin sonrasında bitti" dedi.

Gölbaşı ilçesinde ikamet eden ve kamu kurumunda mühendis olarak görev yapan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Güneş, 5 Nisan Cuma günü, cüzi miktar parası olan banka hesabını internet bankacılığı sistemi üzerinden kontrol etti. Güneş, hesabında 9 milyon 609 bin 596 lira 76 kuruş olduğunu fark edince şaşkına döndü. Mustafa Güneş, bir hata olduğunu ve bunun banka tarafından düzeltileceğini düşünerek bekledi. Hafta sonunu 'milyoner' olarak geçiren Güneş, 8 Nisan Pazartesi sabahı kontrol ettiği hesabında herhangi bir değişiklik olmadığını fark edince, öğleye doğru bankaya gitti. Mustafa Güneş, banka müdürü ile konuşup durumu aktardı.

SİSTEM HATASI

Gerçekleştirilen incelemede bir sistem hatası neticesinde Güneş'in hesabına paranın geçirildiği bildirildi. Bankada yaklaşık 1 saat devam eden işlemlerin sonrasında hata düzeltildi ve Mustafa Güneş'in hesabındaki para geri alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal