11.09.2020-15:51 (Son Güncelleme:28.03.2024-19:23)


1

Her zaman yaptığı iyiliklerle anılan başarılı Hollywood oyuncusu Angelina Jolie, Yemen’deki çocuklara para toplamak için limonata satan iki Londralı çocuğa bağış yaptı ve seslerini dünyaya duyurdu. İki yakın arkadaş Ayaan Moosa ve Mikaeel Ishaaq limonata satarak 40.000 Euro'dan fazla para topladı.



2

Bu kampanyadan haberdar olunca harekete geçen Angelina Jolie ‘Sevgili Ayaan ve Mikaeel, siz ve arkadaşlarınızın Yemen'deki çocuklara yardım etmek için yaptıklarınız için teşekkür ederim’ diyerek çocuklara destek oldu.



3

Hollywood oyuncusu Angelina Jolie, Yemen'deki çocuklara para toplamak için limonata satan Doğu Londralı altı yaşındaki iki çocuğa bağışta bulundu. En yakın arkadaşlar Ayaan Moosa ve Mikaeel Ishaaq limonata satarak 40.000 Euro'dan fazla para topladı.



4

Aldıkları bu mesajla çok mutlu olan çocuklardan Jolie’e cevap gecikmedi: ‘Sadece amacımıza ulaşmak için bağışta bulunduğunuz için teşekkür etmek istedik. Daha fazla para toplamamıza ve Yemen'deki çocukların durumu hakkında farkındalık yaratmamıza gerçekten yardımcı oldu. Londra'ya gelirseniz, bir bardak taze limonata için uğramaktan çekinmeyin’ dediler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr