Amerikalı Yetkiliden Haddi Aşan Sözler!

Uluslararası Din Özgürlüğü Komisyonu'nun Başkan Yardımcısı Nadine Maenza, Ayn el-Arap'ta PKK/PYD-YPG terör örgütü sözde kadın yapılanması YPG militanı Arin Mirkin isimli teröristin kendini patlatmasını ise ''kahramanlık'' olarak nitelendirdi.

18.04.2021-12:54 - (Son Güncelleme: 18.04.2021-14:02) Amerikalı Yetkiliden Haddi Aşan Sözler!

Suriye'de terör örgütü PYD/YPG'ye açıktan açığa destek veren Amerika'da bir skandal daha patlak verdi. Uluslararası Din Özgürlüğü Komisyonu'nun Başkan Yardımcısı Nadine Maenza, Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirdiği operasyonu ''vahşice saldırı'' olarak belirtti.

ELEŞTİRİLİNCE HADDİNİ AŞTI

İntihar bombacısı kadın PKK'lıyı öven ifadeleri ile gündeme gelen Maenza'nın sosyal medyasından yaptığı paylaşım kullanıcılardan da büyük tepki gördü. Tepki gösterenleri ''DEAŞ ve Türkiye'ye taraf olmanın saçma olduğu'' tezini iddia ederek suçlayan Maenza, haddini aşarak Türkiye'nin ''terörist'' olduğu iması da yapıldı.

SALDIRGAN TAVRIYLA BİLİNİYOR

Amerika Uluslararası Din Özgürlüğü Komisyonu Başkan Yardımcılığı yanında Patriot Voices (Vatansever Sesler) isimli bir kuruluşun başkanı olan Maenza'nın, yazılarında ve sosyal medyası paylaşımlarında Türkiye'yi hedef alan saldırgan tavrı bilinmekte.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DESTEKLİYORLAR

TSK'NIN operasyonları ile barış ve huzur gelen bölgelerde karışıklık çıkarmak için PKK/PYD-YPG terör örgütü, intihar bombacısı ve bombalı araçlar kullanmaya çalışıyor. Özellikle Ankara, İstanbul, Kayseri, Bursa gibi büyük şehirlerde intihar saldırıları gerçekleştirme çabası içinde olan PKK/KCK/PYDYPG terör örgütüne bazı ABD'li bürokrat, asker, gazeteci ve aktivistler destek veriyor. Güvenlik uzmanlarına göre, terör örgütü propagandasını sözde ''güvenilir'' kılabilmek için Maenza gibi ''aracıların'' desteğine ciddi biçimde ihtiyaç duyuyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal