American Animals – Amerikan Soygunu film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de filmlerle ilgili oluyor. Son günlerin en çok araştırılan filmlerinden biri de Amerikan Soygunu filmi oldu. Peki Amerikan Soygunu filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-17:56 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-17:56) American Animals – Amerikan Soygunu film konusu ve oyuncuları

Polisiye türünde film izlemeyi seven insanların keyifle izleyebileceği Amerikan Soygunu filmi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Amerikan Soygunu filminin konusu nedir? Amerikan Soygunu filminin oyuncuları kimler? Amerikan Soygunu filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Amerikan Soygunu filmi

Amerikan Soygunu filmi polisiye ve dram türlerinde 12 Temmuz 2019 tarihinde seyirciyle buluşmuştur. Filmin yönetmenliğini Bart Layton üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 57 dakikadır.

Amerikan Soygunu Filmi Konusu ve Oyuncuları

Amerikan Soygunu filmi konusu

Amerikan Soygunu filminde dört yakın arkadaş büyük bir soygun planlamak için bir araya gelir. Dört arkadaşın yaptığı plan, planlarını hayata geçirmeleri ve sonrasında başına gelen olaylar konu edilmiştir. Bu yaptıkları soygun planı dört arkadaşın da hayatını farklı farklı etkiler ve görmek istemedikleri gerçeklerle yüzleşmelerine sebep olur.

Amerikan Soygunu filmi oyuncuları

Amerikan Soygunu filminde Evan Peters, Barry Keoghan ve Blake Jenner gibi isimler yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal