Ameliyat Sırasında Karnında Makas Unutuldu

Aydın'ın özel bir hastanede mart ayında ameliyat olan Nurcihan Öğmen'in karnında makas unutulduğu ortaya çıktı.

28.05.2021-01:42 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-01:42) Ameliyat Sırasında Karnında Makas Unutuldu

2 ay sonra çektirdiği röntgende, karnında makas kaldığı anlaşıldı ve ikinci kez ameliyat edildi. Öymen, ameliyatı yapan doktordan, sağlık personeli ve hastane hakkında şikayetçi oldu.

Aydın Söke'de yaşayan 61 yaşındaki Nurcihan Öğmen, 5 Mart'ta özel bir hastanede kilo fazlalığı sebebiyle karın gerdirme ameliyatı oldu. Yaklaşık 4.5 saat süren operasyonda, Op. Dr. L.A. tarafından Öğmen'in karın bölgesindeki fazla deri alındı..

Hastanede gün kalan Öymen,  işlemlerinin bitmesinin ardından taburcu edildi. Söke'de ki evine dönen Öymen'in karnında bir süre sonra şişlik ve ağrı oluştu. Bunun üzerine Öymen, ameliyatını gerçekleştiren doktor L.A'ya giderek muayene olmak istedi.

İddiaya göre, doktor L.A, Öğmen'e karın bölgesindeki ağrı ve şişliğin normal  olduğunu, ilerleyen zamanlarda geçeceğini söyledi.

2 AY SONRA ÖĞRENDİ

Karın bölgesindeki şikayetleri 2 ay boyunca devam eden Nurcihan Öymen, Söke Devlet Hastanesi'ne giderek röntgen çektirdi. Doktorlar, Öğmen'in karnında makas olduğunu tespit ettiler. Öymen'in karnında unutulan makas, ameliyatını yapan doktor L.A tarafından 2 saat süren ameliyatla çıkarıldı. Nurcihan Öymen, avukatı Mehmet Korkut aracığıyla Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip, doktor L.A, hastane yönetimi ve ameliyata giren sağlık personeli hakkında şikayetçi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal