Amcasının Oğlunu Kaçırarak 1 Milyon TL Fidye İstedi !

Bir müteahhit aralarında amcasının oğlununda bulunduğu 5 kişi tarafından kaçırıldı. Kendilerine polis süsü veren zanlılar, 1 milyon TL fidye istedi. Kaçırılma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

19.09.2019-12:48 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-12:41)

Bir müteahhit aralarında amca oğlununda bulunduğu 5 kişi tarafından kaçırıldı. Kendilerine polis süsü veren zanlılar 1 milyon TL fidye istedi. Kaçırılma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Müteahhit, polis ekipleri tarafından kurtarılırken gözaltına alınan zanlılar tutuklandı.

ARACA POLİS SÜSÜ VERMİŞLER

Olay, 5 Eylül Perşembe günü saat 21.40 sıralarında Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. Müteahhit olduğu öğrenilen Veysi E., market alışverişi yapıp evinin önüne geldiği esnada kendisine yaklaşan emniyet aracı süsü verilmiş bir otomobilden inen şahıslarca durduruldu.

Polis kılığına girerek amcasının oğlunu kaçıran adam 1 milyon TL fidye istedi.

KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITTILAR

Araçtaki şahıslar kendilerini Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler olarak tanıtıp Veysi E.'ye aranmasının bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine Veysi E. böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylese de karşısındaki şahısların polis olduğunu düşünerek, karşı koymadı ve kendi aracını evinin önüne bıraktıktan sonra sahte ekip aracına bindi.

DURUMU FARK EDİNCE KARŞI KOYMAK İSTEDİ

Kendisini Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götüreceğini söyleyen şahıslar bir süre sonra TEM otoyoluna bağlanıp Hasdal istikametine doğru ilerlemeye başlayınca Veysi E. durumu fark edip şahıslara karşı koymak istedi.

DARP EDİP BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİLER

Bunun üzerine Veysi E. şahıslarca darp edildi ve başına çuval geçirildi. Şüpheliler daha sonra, Veysi E.'yi Eyüpsultan'da bulunan Işıklar köyüne götürerek üzerindeki 5 bin TL ile 15 bin TL değerindeki cep telefonunu gasp etti.

3 GÜN ŞİDDET GÖRDÜ

Elleri kelepçelenen Veysi E., sabah olmasıyla birlikte Bayrampaşa'da bulunan ve Emine Y.'ye ait olduğu öğrenilen bir adrese götürüldü. Burada kendisine gözcülük etmesi için İzmir'den Teoman Ö. isimli yeni bir şahıs getirildi. Veysi E., rehin tutulduğu kişilerce 3 gün boyunca şiddete maruz kaldı.

1 MİLYON TL FİDYE İSTEDİLER

Şahıslar Veysi E'nin ailesi ile irtibata geçerek, 1 milyon TL fidye istedi. Veysi E.'nin kaçırıldığı akşam kayıp ihbarında bulunan ailesi ekiplerin çalışmaları sürerken şahısın rehin alındığını öğrenince bir ihbarda daha bulundu. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğine Bağlı Ekipler harekete geçti ve Veysi E.'yi kurtarmak için araştırma başlattı.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal