Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Altın Kelebek Ödüllerinde Fark Edilmeyerek Rezil Eden O  Detay
Tuğçe Arıbaş
Altın Kelebek Ödüllerinde Fark Edilmeyerek Rezil Eden O Detay
06.07.2020 Pazartesi 10:58

Yeni normaller ile eski normaller arasında geçiş yapmaya çalıştığımız şu günlerde bir değişiklik daha yaşadık. En prestijli ödüllerden biri olan Altın Kelebek ödül töreni yeni bir adaptasyon ile karşımıza çıktı. Bu kez kelebekler ödül alan kişilerin oldukları yerlere gitti. Demet Özdemir ile açılış yapılan ödül töreninde Demet ile Altın Kelebek incelemelerine başlayalım…

İlk olarak şampuan markasının yüzü olan Demet Özdemir’in saçları oldukça güzeldi. Malesef tek güzel şey saçlarıydı. Kıyafet tercihi oldukça kilolu gösterdiği ve çok kısa olduğu için fazlasıyla eleştiri aldı. Ayrıca Demet Özdemir genel açıda çekilirken arkada doğal gaz borusunun gözükmesi çok göze batan gereksiz bir detaydı. Diğer ödül alan sanatçıların duracağı konum özenle ayarlanmışken Demet’in ve aynı yerde ödülünü alan Ezgi Mola’nın arkasındaki o görüntü yakışmadı.

Ezgi Mola demişken;

Altın Kelebek alan Enis Arıkan ödülünü Ezgi Mola’nın evinde alırken aynı müzikalde yer alan Merve Dizdar ödülünü Ezgi Mola’nın 2 sezondur Alaçatı’da işlettiği mekanda aldı. Bir nevi Ezgi Mola’nın ev sahipliğinde gibi gerçekleşen ödül almalarda birbirlerini özlediklerini söylemelerinin anlamsızlığı dikkatli gözlerden kaçmadı. En azından benim dikkatimden kaçmadı. Bu detaylar ödül konuşmalarını inandırıcılıktan uzaklaştırdı. Başka yerlerde aldıkları ödülleri birbirlerine veriyor gibi yapmaları ne kadar gerçek duruyorsa bu söylemlerde o kadar gerçekçilikte başarılıydı.

Geceye sesiyle damga vuran Ebru Gündeş oldukça şıktı ama yanıdaki dansçıların kostümleri beni oldukça rahatsız etti. Çünkü ten rengi transparan bir tulumdan ibaretti. Yani çıplak gibi gözüküyorlardı. Estetikte dursa kadın bedeninin böyle kullanılmasına gerek yoktu. Altın Kelebek ödül törenini çocukluğumdan beri hiç kaçırmadan izlerim. Sektörle ilgili hayal kuran her çocuk, kendini orada mutlaka hayal etmiştir ve edecektirde. Onlara güzel örnek olacak şeyler sunulması çok daha şık ve Altın Kelebek'e çok daha yakışır olacaktır.

Bir diğer dikkatimi çeken kısımsa ödül alan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibi oldu. Sosyal mesafenin ve maskenin öneminin anlatılmaya çalışılırken, yeni normallerimiz haline getirmenin ne kadar önemli olduğu vurgusunu ön planda tutmamız gerekirken, herkesin birbiriyle iç içe olduğu bir görüntü verdiler. Altın Kelebek ödül töreni ilk kez herkesin sağlığının korunabilmrsi amacıyla sanatçılara gönderilirken o kadar kişi tüm bu emeği boşa götürebilirdi. Yaratıcılıkları ve komiklikleriyle ödül alacak seviyede olan bir ekip bence sosyal mesafeye uyarak çok daha dikkat çekici bir iş ortaya çıkarıp gündeme oturabilecekken bu fırsatı kaçırdılar.

Programı oldukça güzel sunan Çağla Şikel uzun bir süredir sabah programı yapıyor. Sabah kuşağı ödülünü Müge Anlı'ya verirken içinin ne kadar gittiği belli oldu ama yine de profesyonelliğinden ödün vermeden sunumunu tamamladı.

Artık bir kült haline gelmiş milli ve yerli bayram söylemimiz; nerede o eski bayramlar sözü bir nevi nerede o eski Altın Kelebekler haline evrildi.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı eskiden ödül alan oyuncularla şimdi ödül alan oyuncuları kıyasladı. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ en çok anılan oyunculardan oldu. Genel olarak bu sene Altın Kelebekler sektörde yeni olan, yeni yeni tanıdığımız isimlere gidince eleştirenlerde oldukça çok oldu.

Gözler ödüllerde evet bildiğimiz, sevdiğimiz ünlüleri aramıyor değil. Altın Kelebek gibi bir ödül bu kadar kolay elde edilebilememeli, değeri düşmemeli kanısındayım bende. Tek bir romantik komedi dizisi çekip rol bile yapmadan alınmamalı fakat o isimlerde bu ödüllerin ardından sevdiğimiz tanıdığımız sanatçılar haline gelebilir, belli ki gelecekler.

Ama o eski tat varmıydı derseniz görüntü olarak aynı gözükse de tat alamadığımız hormonlu sebze ve meyveler gibiydi.