Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli Hatayspor Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'in 16. haftasında Hatayspor'a 2-1 yenilen Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

11.12.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-11:54)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Hatayspor'a 2-1 kaybeden Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, mağlup oldukları Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli'nin yaptığı açıklamalar gündeme düştü.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN SES GETİREN AÇIKLAMALAR

Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, Hatayspor'a kendi evlerinde 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, 'Sevinci ne kadar büyük olacaksa üzüntüsü de o kadar büyük olan bir maç yaşadık evimizde. Kötü bir serideyiz. Her hafta mecburiyetlerden 3-4 değişiklik yapmak mecburiyetindeyiz. Sakatlıklardan dönen oyuncularımız, ilk kez sahaya çıkanlar oluyor. Dolayısıyla her hafta değişim kadromuzun kaldırabileceği bir sayıda değişim değil. Altay takımı sene başında düşündüğümüz hedef ne ise oraya mutlaka varacak. Önümüzde oynayacağımız maçlardan sonra sezon başında planladığımız ve yapamadığımız 2 transfer vardı, büyük bir ihtimalle onları gerçekleştireceğiz. Bazı yerlerde alternatifimiz yok. Bunlara bu akşam bireysel hataları da ekledik. Çok fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Sadece bu akşamın üzüntüsü bizim yanımıza kalacak. Bu camiayı düşündüğümüz yere mutlaka getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın.'
'Maça çok farklı duygularla çıktım. Yıllar önce bu stada adım attığım zaman ben çocuk denecek bir yaştaydım. Bütün gençliğim burada geçti. Böyle bir akşamda bunu taçlandırmak hem benim hem camianın en büyük isteğiydi, olmadı ama Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yaşadığı günlere mutlaka dönecek. Bu stat bizim evimizdi, evimiz olmaya devam edecek ve evimizde biz düşündüğümüz her türlü sonucu alacağız.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal