Alişan ve Buse Varol Çiftinin Boşanma Açıklaması: Bu Fotoğraf Gerçeği Ortaya Çıkardı!

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Alişan ve Buse Varol hakkında çıkan boşanıyor haberleri, Buse Varol’un sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla daha da güçlendi.

21.07.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:01)

2018 yılında görkemli bir düğünde evlenen ve 2019 yılında ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, geçtiğimiz şubat ayında kızları Eliz’i kucaklarına aldı. Kısa bir süre önce haklarında boşanacakları yönünde haberler çıkan ünlü çift, bu haberleri yalanlamıştı. Ancak Buse Varol’un sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım boşanma iddialarını tekrar gündeme getirdi. 

BUSE VAROL YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Bir süredir ayrılacakları konuşulan magazin dünyasının gözde çiftleri arasında gösterilen Alişan ve Buse Varol çifti, çıkan haberleri her fırsatta yalanlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Varol’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda alyansını parmağından çıkardığı dikkatlerden kaçmadı. Daha önce paylaştığı her fotoğrafta alyansı ve tek taşı olan Varol’un, son paylaşımlarında evlilik yüzüğünü çıkarası, ayrılık iddialarını tekrardan gündeme getirdi. 

BUSE VAROL AYRILIK HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI

Geçtiğimiz ay magazinde çıkan Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu? Haberlerine açıklık getirmek için bir magazin programına katılan Varol, "Allah'a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Birisi haber yapmış. Tıklansın diye, ilk Monaco'ya giderken böyle haber çıkmıştı. Alişan ile fotoğraf koymuyorum diye böyle haberler çıktı. Merve benim eltim. Ama kız kardeşim gibi. O eşini kaybetmişken ben Alişan ile el ele romantik pozlar koymak istemedim. Herkesi aydınlatayım hiç böyle bir şey yok. Güzel bir evliliğim var, iki küçük çocuğum var. Biz çok zor günler yaşıyoruz. Ona destek olup atlatmaya çalışıyoruz. Böyle bir dönemde insanların daha hassas olmasını istiyorum. Asla ayrılık yok" diyerek, çıkan haberleri yalanlamıştı.

Alişan ve Buse Varol boşanıyor

SOSYAL MEDYADA TEMİZLİK YAPTIM

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Varol, kısa bir süre önce ınstagram hesabından aile fotoğraflarını kaldırdı. Çıkan ayrılık haberleri sonrası Varol’un sosyal medya hesabında yaptığı bu hareket dikkat çekti. Varol, "3 senedir oyunculuğa ara verdim. Instagram'da doğum fotoğraflarım, aile fotoğraflarım öyle bir profilim vardı. Yeni bir dizi ile anlaştım. 'Zaten 3 sene ara vermişim, bari işe yönelik bir profilim olsun' dedim. Kendimce bir temizlik yaptım" açıklamasını yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal