13.11.2019-13:12 (Son Güncelleme:20.04.2024-00:08)


1

Bir süredir vücudunu kaplayan enfeksiyon nedeniyle tedavi gören ve 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programına ara vermek zorunda kalan ünlü model Çağla Şıkel, tüm sevenlerini korkutmuştu.



2

Uzunca bir süre tedavi gören Çağla Şıkel, taburcu olmasının ardından 'Biraz yüzü gülüyor gibi. Bıkmadan usanmadan hissettirdiğiniz sevginize, güzel dileklerinize, dualarınıza teşekkür ederim. Hem de çok' paylaşımında bulunarak kendisine destek olan herkese teşekkür etmişti.



3

Ünlü model Çağla Şıkel, kendisini toparlamasının ardından Instagram hesabından 'Mini etekle nasıl oturulur nasıl kalkılır' başlıklı videosunu paylaştı.



4

Çağla Şıkel'in bir dönem Cennet Mahallesi dizisinde birlikte rol aldığı yakın dostu Alişan, videoya yaptığı yorumla sosyal medyanın gündemine oturdu.



5

Alişan'ın videonun altına yaptığı 'Zeki Müren de bizi görecek mi?' yorumuna sosyal medya kullanıcılarından biri 'Şarkıcılığı bırak stand up yap' dedi.



6

Çağla Şıkel'in paylaştığı 'Mini etekle nasıl oturulur nasıl kalkılır' başlıklı videosu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr