Alişan Setlere Dönüyor: Seksenler Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Yıllardır ekranlarda televizyon dizisi ile yer almayan ünlü şarkıcı Alişan, uzun bir aranın ardından setlere geri dönüyor. İşte ünlü sanatçının rol alacağı o dizi…

03.12.2021-09:41 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-10:06) Alişan Setlere Dönüyor: Seksenler Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybettiğinden beri uzun bir süre sessizliğini koruyan ve yalnızca yeğenleri ile ailesine vakit ayıran Alişan’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde konser takvimi ve ilerleyen günlerde yapacağı stand up gösterisinden bahsetmiş, hayranlarının heyecanlanacağı bilgiler vermişti. Alişan bu kez de herkesin büyük bir keyifle izlediği bir dönem dizisinde rol alacak. 

ALİŞAN’DAN HAYRANLARINI SEVİNDİRECEK HABER

Setlerin yolunu unutan Alişan sürpriz bir kararla en sevilen dönem dizilerinden biri olan Seksenler ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yeğenleriyle alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü sanatçı yakında yapacağı projeler hakkında röportaj vermişti. Ünlü şarkıcının herkesten sır gibi sakladığı konusu ise ortaya çıktı. Alişan yıllardır ekranlardan uzak kalmasını, “Seksenler” dizisine dönerek telafi ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden setten paylaşımlarda bulunan Alişan’a yorum v emesaj yağdı. Ünlü sanatçının hangi sette ve ne yaptığı konusunda büyük bir heyecan taşıyan hayranlarını Alişan çok bekletmeden açıkladı. Ünlü sanatçı yaptığı paylaşımla TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisiyle hayranlarıyla buluşacağını duyurdu. Hayranlarının çıldırdığı bu haberde, sanatçının hangi rolle yer alacağı ise merak konusu.

ÜNLÜ ŞARKICI EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Yıllar önce en yakın arkadaşlarından Çağla Şikel’le ekranlara gelen oyuncu Cennet Mahallesi dizisinde Ferhat rolüne hayat vermişti. Büyük bir kitlesi olan dizinin ve karakterin çok gerçekçi olması ise hayranlarının halen daha cennet mahallesine olan bağlarını kuvvetlendirmişti. Bir süre sonra Dostlar Mahallesi olarak ekranlarda yer alan şarkıcı Alişan sonrasında ise setlerden uzak bir hayat sürmüştü. Kardeşinin vefatından sonra iyice sarsılan Alişan, bir süre kendisini projelerden uzak tutmayı tercih etti. Acısını yaşayan şarkıcı her defasında yeğenleri ve ailesiyle birlikte vakit geçirmeye çalıştığı objektiflere de yansıdı. Sessizliğini bozan Alişan yavaş yavaş konserler vermeye başladı. Kendisini toparlamak konusunda başarılı olan şarkıcı şimdi yeni projesi Seksenler ile sevenleriyle buluşmak için hazırlanıyor. 

ALİŞAN HANGİ PROJELERDE YER ALMIŞTI?

Ünlü şarkıcı Alişan sesi ve şarkılarının yanı sıra, bir süre oyunculuğu ile de gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Cennet Mahallesi dizisindeki Ferhat rolü ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Alişan, yer aldığı diğer projelerde de ismini başarılı bir şekilde duyurmayı başardı. Ekranlarda rol almaya ilk defa 1998 yılında Aynalı Tahir dizisi ile çıkan şarkıcı Alişan, sonrasında Falçata Kemal, Kurt Kapanı, Aşkına Eşkıya, Cennet Mahallesi ve Dostlar Mahallesi dizileri ile oyunculuk kariyerine devam etti. 

Şimdilerde ise yıllardır televizyonda yayınlanan Seksenler dizisi ile ekranlara gelecek olan Alişan setlerden paylaşım yapıyor. Haftaiçi her gün TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven, yönetmenliğini Uğur Yağcıoğlu, kasrosunda Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Zeynep Demirel gibi başarılı isimler yer alıyor. Hayranlarının şimdiden görmek için sabırsızlandığı Alişan’ın ise rolü ve nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal