Alişan Artık Tek Başına! Tüm Gerçekler Açığa Çıktı...

Geçtiğimiz aylarda kardeşini kaybeden Alişan, yeğenleriyle birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Alişan, sevenleriyle yakın zamanda kavuşacağına dair müjdeli haberi verdi. İşte proje ve detayları…

26.11.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-14:14)

Kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebiyle kaybeden Alişan, yeğenlerini bir kez olsun yalnız bırakmamaya devam ediyor. Her fırsatta yeğenleriyle dışarıda keyifli anlar geçirmeye çalışan yeğenleri Eyşan ve Ceylan’la birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Etiler’deki bir avm’de yeğenleriyle dolaşan ünlü şarkıcı, muhabirlere samimi açıklamalarda bulundu. 

ALİŞAN: PROJEYİ TEK BAŞIMA YAPACAĞIM

Kardeşinin vefatından sonra zor günler geçiren Alişan, gündemden de uzak durmaya çalışıyordu. Alişan, kardeşinin emanetleri olarak gördüğü yeğenlerine daha çok vakit ayırıp iş planlarını geride bırakmıştı. Fakat şarkıcı, hayranlarının sevinecekleri güzel haberi duyurdu. Yıllardır şarkıcılık kariyeri bir yana televizyon ekranlarında da program sunuculuğu yapan Alişan’dan müjdeli haber geldi. Ünlü şarkıcı yeni projesinde tek başına olacağını söyledi. 

alişan

ÜNLÜ ŞARKICI ALİŞAN’IN PROGRAMI BELLİ OLDU

Şarkılarıyla ve samimi sunuculuğuyla gönüllere taht kuran Alişan’dan samimi açıklamalar geldi. Alişan yeni projelere imza atacağını sevenleriyle paylaştı. Ekranların sevilen yüzü şarkıcı Alişan’ın yeni projesinin detayları ise şöyle; Bu proje sanatçının yakın dostları Çağla Şikel ve Demet Akalın’la olan programından farklılık taşıyor. Ünlü sanatçı yeni projesinde geçmişteki programlara kıyasla tek olacağını belirtti. TRT1’de yayınlanacak olan programa dair açıklamalarda bulunan Alişan, “Tek başıma yapacağım bir iş olacak. Bundan önce yaptığım sabah programı gibi, sanatçı arkadaşlarımı konuk edeceğim, güzel bir program olacak” dedi. 

Program çekimleri için Gaziantep ve Urfa arasında gidip gelen şarkıcı, beraberinde yeğenleri Eyşan ve Ceylan’ı da götürüyor. İki şehir arasında mekik dokuyan şarkıcı konuyla ilgili, “Ara ara gidip böyle çekimler yapacağım” açıklamasında bulundu. 

ALİŞAN STAND-UP YAPMAYA BAŞLIYOR

Söylediği şarkılarıyla sevilen ve sunduğu programlarla halkın sempatisini kazanmış bir isim olan Alişan, yeni bir gösteriye hazırlanıyor. Hayatını anlatacağı bir stand up gösterisi için kolları sıvayan Alişan, mekan olarak Bostancı Gösteri Merkezi’ni işaret etti. Alişan, bu gösteride 1996 yılından itibaren hayatını ve dönüm noktalarını anlatacağını belirtti. Haftasonu konser için Kıbrıs’a gideceğini ekleyen Alişan, stand up gösterisine dair detayları da şu şekilde belirtti; “Mart ayında Bostancı Kültür Merkezi’nde görkemli bir konser vereceğim. Bu konserin içerisinde stand-up olacak. 1996'dan günümüze kadar ulaşan Alişan'ı anlatacağım” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal