29.09.2020-14:46 (Son Güncelleme:29.03.2024-04:24)


1

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle ameliyata alınan usta oyuncu Ali Sürmeli’nin sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi. Oyuncunun yazılı bir açıklama yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr., ‘Şu anda genel durumu iyi ve bilinci açıktır’ ifadelerini kullandı.



2

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr., yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘Hastamız 27 Eylül Pazar günü, kusma ve hıçkırık şikayetiyle hastanemizin acil servisine başvurdu.



3

Yaptığımız tetkiklerinde beynin sağ ön tarafında yüksek tansiyona bağlı kanama tespit edildi ve aynı gün ameliyata alındı.



4

Ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde takip ve tedavisine devam ediliyor. Şu anda genel durumu iyi ve bilinci açıktır, felç geçirmemiştir. Kendisine acil şifalar diliyoruz’



5

İLK AÇIKLAMA OĞLUNDAN GELDİ!

İLK AÇIKLAMA OĞLUNDAN GELDİ!

Sürmeli’nin oğlu Eren Sürmeli ise şunları söylemişti: ‘Kötü bir durum yok. Her şey iyi geçmiş. Normalde uyutacaklardı, iki-üç gün. Ama ondan vazgeçmişler ameliyat iyi geçtiği için. Şimdi yavaştan uyandırmaya başlamışlar. Şu anda bir sıkıntı, problem yok’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr