Ali Koç'tan UEFA ve Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dergideki yazısında şampiyonluk kadrosu için transfer çalışmalara başladıklarını kaydetti ve ekledi: UEFA Yargı Dairesi’nin kararı, kadro yapılanmamızda belirleyici olacak.

11.06.2019-10:12 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-09:34) Ali Koç'tan UEFA ve Transfer Açıklaması

Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi'nin Haziran sayısı için kaleme aldığı yazısında, UEFA Yargı Dairesi’nin FFP konusunda vereceği kararın önemine dikkati çekti. Yeni sezonda şampiyonluk için yarışacak bir kadro kurmak için çalışmalara başladıklarını belirten Ali Koç, şunları kaydetti: “Sizlerin de bildiği gibi geçtiğimiz ay içerisinde UEFA tarafından kulübümüz Finansal Kontrol Kurulu Yargı Dairesi’ne sevk edilmiştir. Sevk dosyasındaki tavsiyeler gelecek adına olumlu sinyaller oluşturmuştur. Türk futbolu için önem arz eden ve kulüplerin mali yapısının düzeltilmesini sağlamak amacıyla olmazsa olmaz dediğimiz hususlardan biri Bankalar Birliği’nin borç yapılandırma çalışmasıdır.”

‘NİHAT ÖZDEMİR’E BAŞARILAR’

UEFA’nın da yakından takip ettiği ve aldığı kararlarda olumlu olarak atıfta bulunduğu bu çalışmanın yakın zamanda sonuçlandırılması önem arz ediyor. UEFA yargı dairesinin vereceği karar, futbol A takımı kadro yapılanmamızda belirleyici bir unsur olacaktır. Sözlerime son verirken, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığa seçilen Sayın Nihat Özdemir’i ve Yönetim Kurulu’na başarılar diliyorum.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal