Ali Koç: FETÖ Örgütü Futboldan Temizlenmeli

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, katılmış olduğu bir televizyon programında gündeme dair ve geçmiş dönemdeki yöneticilik zamanları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

07.03.2021-17:11 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-17:11) Ali Koç: FETÖ Örgütü Futboldan Temizlenmeli

Başkan Ali Koç, yapmış olduğu açıklamalarda ;

FENERBAHÇE SÜREKLİ ADAY BULURa

2006'da yönetime girerken kimseye sormadık, emrivaki yaptık. 2018'de sormadık ama söyledik öncesinde. Bu sefer, evdekiler arıza çıkarmaya başladı. Ben olayım, olmayayım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak isimler bir an evvel çıksın, Ne kadar çok aday, o kadar iyi.

3. KEZ ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUĞUMUZ ENGELLENDİ

Fenerbahçe, 2006 yılında Aziz Yıldırım önderliğinde üçüncü kez üst üste şampiyonluğa çok yakınken, dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Futbol Federasyonu tarafından lig dizayn edildi. O maç bugün oynansa hayatta o şekilde bitirilemezdi.

FETÖ ÖRGÜTÜ FUTBOLDAN TEMİZLENMELİ

2012'de ligin son haftasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğu kaptırdık. 12 Mayıs'ta oynadığımız maç, garip bir maçtı. Belki de Türkiye'de bir kalecinin topla en çok vakit geçirdiği maçtır. 12 Mayıs 2012 de FETÖ kumpasıdır. FETÖ, Türk futbolunun hala içindedir. Devlete çağrıdır, bu örgütü futboldan temizleyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal