Ali Gültiken Kimdir, Beşiktaş Başkanı Olacak mı?

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden biri olan Ali Gültiken, siyah beyazlı kulübe başkan mı oluyor? İşte detaylar..

24.09.2019-17:25 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-17:20)

Beşiktaş'ın Metin-Ali-Feyyaz'ının Ali'si olarak bilinen Ali Gültiken'in ismi şu sıralar Beşiktaş başkanlığı ile geçiyor. Bugün yaptığı basın toplantısından sonra görevi bıraktığını söyleyen Fikret Orman'ın yerine geçebileceği konuşulan Gültiken'in ismi sık sık kulislerde dolaşıyor.

Ali Gültiken katıldığı spor programında başkanlık ile ilgili düşüncesini açıkladı. Gültiken: "Beşiktaş başkanlığı için adımın geçmesi beni mutlu ediyor ama bu farklı bir süreç. Bütün camianın bir araya geleceği bir birlik oluşturulmalı."ifadelerini kullandı. Kapıları tam olarak kapatmasa da şu an için başkanlığı düşünmediğini açıkca belirtmiş oldu.

ALİ GÜLTİKEN KİMDİR?

Profesyonel futbol yaşantısının neredeyse tamamı Beşiktaş forması altında geçmiştir. Beşiktaş takımında 1984 ve 1995 yılları arasında toplam 262 kez forma giymiş ve 91 gol kaydetmiştir. Beşiktaş’ın efsane kadrosunda yer almış, taraftarların Metin, Ali, Feyyaz tezahuratlarının muhatabı olmuş ve büyük başarılara imza atmış, gönüllerde taht kurmuştur. Son döneminde ise Kayserispor takımına transfer olmuş ve 5 kez forma giymiş 1996 yılında futbolu bırakmıştır.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal