Aleyna Tilki'nin Gizemli Aşkı Geceyi Birbirine Kattı: Önce Tehditler Savurdu Sonra Arabasına Binip Kaçtı!

Şarkıcı Aleyna Tilki gizemli erkek arkadaşıyla gecelerde görüntülendi. Görüntülenmesine sinirlenen Aleyna’nın erkek arkadaşı mekandaki görevlileri tehdit etti.

21.03.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-09:57)

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, magazin gündeminden düşmemeye devam ediyor. Sesi ve şarkılarının yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren Tilki, erkek arkadaşıyla yakalanmamak için köşe bucak kaçtı. Gizemli erkek arkadaşıyla bir mekandan çıkarken karşısında gazetecileri gören genç şarkıcı ne yapacağını şaşırarak mekana geri kaçtı. Görüntülenmekten çekinen gizemli adam ise, mekan içerisindeki görevlileri tehdit etti.

ALEYNA TİLKİ’NİN GİZEMLİ AŞKI

Son zamanlarda şarkılarından ziyade sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Aleyna Tilki, magazin gündemine bomba gibi düşecek bir olay verdi. Geçtiğimiz akşam bir restoranda yemek yiyen şarkıcı, mekanda tam üç saat kaldığı erkek arkadaşı ile çıkış yaptı. Mekan çıkışında gazetecileri gören Tilki ve erkek arkadaşı kaçar adım tekrar mekana dönüş yaptı. Birlikte görüntü vermek istemeyen ikili, adeta ne yapacağını şaşırdı. Bunun üzerine tekrar mekana geri dönüş yapan Tilki’nin erkek arkadaşı görüntü vermemek için elinden geleni yaptı. Mekandaki görevlileri tehdit eden ünlü şarkıcının erkek arkadaşı; “Beni çekmesinler. Yoksa buraya polis çağırırım” diyerek şaşırtan bir tepkide bulundu. 

aleyna tilki

TİLKİ’NİN ARKADAŞI MONTLA KAMUFLE OLDU

Ünlü şarkıcının üç saat boyunca restoranda vakit geçirdiği gizemli erkek arkadaşının görünmemek için gösterdiği çaba herkesi şaşkına çevirdi. Önce mekandaki görevlileri tehdit eden adam, sonrasında şoförünün yardımıyla kaçabildi. Gizemli adamın şoförü montunu siper ederek görüntü vermemek için gazetecilere engel olmaya çalıştı. Montun arkasında kamufle eden adam, yüzünü gizleyerek alelacele mekandan kaçarken, şarkıcı Aleyna Tilki de soruları yanıtsız bırakarak adeta kaçtı.

ÜNLÜ ŞARKICI GAZETECİLERDEN KAÇTI

Mekanda üç saat boyunca vakit geçirdiği adamın kim olduğu sorusunu Aleyna Tilki yanıtsız bıraktı. Ünlü şarkıcı mekandan gizlice çıkış yapan erkek arkadaşının ardından yarım saat daha bekleyerek anca çıkabildi. Bunun ardından şarkıcıyı karşısında gören gazeteciler; ‘’ Yanınızda bir beyefendiyle mekandan çıkıyordunuz. Sonra geri döndünüz. Beyefendi kimdi?’’ sorusunu üzerine kaçak yanıtlar verdi. Ünlü şarkıcı erkek arkadaşı hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak; ‘’ Şu an çok acelem var. Normalde biliyorsunuz sizinle uzun konuşuyorum ama bir yere yetişmem lazım’’ diyerek aracına binip uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal