Aleyna Tilki Yuva Yakan Kadın Oldu! Milli Boksör Onun İçin Eşinden Boşanıyor

Dünya starı olmak için çalışan şarkıcı Aleyna Tilki’nin ismi bu kez skandal bir olaya karıştı. İddiaya göre milli boksör Sinan Ulutürk eşinden boşanıp Aleyna Tilki ile evlenecek! İşte habere ilişkin detaylar…

10.04.2021-15:30 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-16:17) Aleyna Tilki Yuva Yakan Kadın Oldu! Milli Boksör Onun İçin Eşinden Boşanıyor

Sunucu Leyla Süleymanova geçtiğimiz gün skandal açıklamalarda bulundu. Altı yıllık eşi milli boksör Sinan Ulutürk ile boşanma aşamasında olan sunucu, eşinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söyledi. Eşi milli boksör Ulutürk’e boşanma davası açan sunucu Süleymanova’nın evlilikleri hakkında anlattıkları ise magazin gündemini sarstı.

ULUTÜRK: BOŞANIP ALEYNA İLE EVLENECEĞİM

Boksör eşi ile sıkıntılı süreçler yaşayan sunucu Leyla Süleymanova, herkesin şaşıracağı açıklamaları dile getirdi. Milli boksör Sinan Ulutürk’ten boşanmak isteyen sunucu, eşine dava açtı. Boksör eşinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirten sunucu Süleymanova, eşinin kendisini Aleyna Tilki ile tehdit ettiğini belirtti. Süleymanova’nın iddiasına göre milli boksör kendisini Aleyna Tilki ile aldatıyor. Sürekli psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen sunucu; “Eşim, 'sen benden büyüksün. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyor” şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Azerbaycan TV’nin sunucusu Leyla Süleymanova, eşine ihanet ve şiddet sebebiyle boşanma davası açtı. Eşinin kendisini ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile aldattığını söyleyen sunucu olay çıkaracak açıklamalarda bulundu. Milli boksör ile altı yıllık evliliği olan sunucu, şiddet başta olmak üzere evliliğinin aynı zamanda Aleyna Tilki yüzünden bittiğinin altını çizdi. 

aleyna

SÜLEYMANOVA: EŞİM BENİ ALEYNA İLE ALDATTI

Magazin gündemine bomba gibi düşen milli boksörün eşini Aleyna Tilki ile aldattı iddiası ortalığı karıştırdı. Eşinin sürekli kendisini genç kadınlarla kıyasladığını söyleyen sunucu Süleymanova konuya dair; "Eşim, sen benden büyüksün, kendime genç kadın alacağım, gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyerek bana baskı uyguluyor" şeklinde belirtti. Bu iddialar karşısında milli boksör Sinan Ulutürk ise sunucu eşinin kendisini aldattığını iddia ederek 1 milyon TL’lik bir tazminat davası açtı. Tüm bu olaylara ismi karışan Aleyna Tilki ise henüz bir açıklamada bulunmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal