Alex Telles'ten Galatasaray İtirafı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da bir dönem forma giyen başarılı sol bek oyuncusu Alex Telles, sarı kırmızılılarda geçirdiği dönem ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

01.07.2021-20:28 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:28) Alex Telles'ten Galatasaray İtirafı!

Bir dönem ülkemizde Galatasaray formasını terleten Alex Telles, birkaç sezon önce ayrılmış olduğu sarı kırmızılı kulüp ile ilgili seneler sonra itiraflarda bulundu.

Alex Telles, Galatasaray dönemi ile ilgili yapmış olduğu itiraflarda ;

' İstanbul'a çok büyük sevgim var. Orada 2 yıl yaşadım, Galatasaray bana Avrupa'nın kapılarını açan kulüp. Galatasaray, benim için çok özel bir takım. Bana Şampiyonlar Ligi'nde dolu bir statta oynama şansı verdiler. Türklerin fanatiklikliğinin farkındaydım ve havaalanında ülkeye ilk ayak bastığımdan sonra harika bir parti başladı. Gençtim ve ilk başlarda korktum ancak sonra bana inanılmaz bir özgüven verdiler. Galatasaray'da 2 yıl geçirdim ve 4 kupa kazandım. Şehir harikaydı, büyük ve farklı bir kültür, farklı bir dil demekti. Bu benim karakterimi zenginleştirmemi sağladı. Kariyerimde çok güzel bir bölümdü, ömür boyu unutamayacağım şeyler yaşadım. Milan da kariyerimin önemli bir bölümünü geçirdiğim yer oldu. Saha dışında da çok şey öğrendim. Galatasaray'da hocam olan Mancini beni İtalya'ya götürdü. Ona çok büyük saygım var. Ondan çok şey öğrendim, pozisyon almayı, daha iyi yemeyi, daha iyi giyinmeyi öğrendim. Milano gerçekten modanın şehri, birçok şey öğreniyorsun. ' açıklamalarında bulundu.

28 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Telles, futbolculuk kariyerine ülkesinde Juventude alt yapısında başlarken sonrasında Gremio'ya transfer olmuş ve orada gösterdiği başarılı performansın ardından 6 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Süper Lig ekibi Galatasaray'a transfer olmuştu. 

Sarı kırmızılarda geçirdiği dönem içerisinde 1 sezon kiralık olarak İtalyan ekibi İnter'de forma giyen Alex sonrasında ise 7.35 milyon euroluk bonservis ücreti ile brilikte Portekiz'in dev kulübü Porto'ya transfer olmuştu.

Porto formasıyla kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Alex Telles, 2020-2021 sezonunda ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal