28.03.2020-15:18 (Son Güncelleme:24.04.2024-08:13)


1

Coronavirüsün Türkiye'de de görülmesi üzerine vatandaşlar kendini evinde karantinaya aldı. Dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar ise çeşitli korunma yöntemleriyle önlemini alıyor.



2

Kişisel hijyenin yanı sıra sosyal mesafenin de oldukça önemli olduğu son günlerde bir reklam ajansı ikonik albüm kapaklarına yeni bir yorum katarak yeniden tasarladı...



3

John Lennon, Ringo Starr, Paul McCartney ve George Harrison’ın karşıdan karşıya geçerken görüldüğü fotoğrafıyla The Beatles’ın Abbey Road albüm kapağı bilinen en ikonik albüm kapakları arasında yer almaktadır.



4

İşte Abbey Road’u hayatımızda yerini sağlamlaştırmaya başlayan sosyal mesafe kavramını ile yeniden yorumladığımızda karşımıza çıkan sonuç…



5

U2’nun The Joshua Tree albüm kapağı.



6

N.W.A.’in Straight Outta Compton



7

Fugees’in The Score



8

The Clash’in Combat Rock ve Ramones’un Hey! Ho! Let’s Go: The Anthology albüm kapakları.



9

Blondie’nin çıkış albümü Blondie, Queen’in Queen II albüm kapakları, ajansın elinde sosyal mesafeyi vurgulayan albüm kapaklarına dönüştü.



10

“Bu albüm kapaklarıyla en azından insanların yüzünü güldürmek istiyoruz” diyen Ajansın kurucularından Paco Conde, bir taraftan da sosyal mesafenin önemini vurguladıklarını belirtiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR