Alay konusu oldular: İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Nato Liderler zirvesinde çekilen aile fotoğrafındaki görüntüleri sosyal medyada gündeme gelerek alay konusu oldu. İşte çok konuşulan o fotoğraf..

28.03.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-11:33) Alay konusu oldular: İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

Brüksel'de gerçekleşen NATO Liderler Zirvesinde, NATO liderleri, zirve öncesinde aile fotoğrafı çektirmek için kameraların önüne geçmişti. Çekilen fotoğraflardan birinde yan yana bulunan İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un görüntüleri ise sosyal medyada gündeme gelerek alay konusu oldu. İşte sosyal medyada alay konusu olan o fotoğraf..

Otobüs kaptanı ve muavin benzetmesi

Çorumlu olduğu düşünülen İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un farklı tarzlarıyla gündeme gelen fotoğrafı sosyal medya platformu Twitter'da çok konuşuldu.

Tarzları ile alay konusu olan ikilinin fotoğrafına bir kullanıcının "Sungurlu Bektat tesislerinde mola vermiş Kamil Koç kaptanı ve muavini." yorumunda bulunması ise çok sayıda beğeni ve bildirim aldı.


İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal