Alanyaspor'dan Erol Bulut Açıklaması!

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada 14 yabancı sayısının fazla olduğunu ve azaltılması gerektiğini belirtti.

30.05.2020-08:31 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-08:29) Alanyaspor'dan Erol Bulut Açıklaması!

Yabancı oyuncu sayısının fazla olduğunu ve azaltılması gerektiğini söyleyen Hasan Çavuşoğlu, "Yabancı sayısı yıllardır konuşuluyor. Ben 14 sayısının çok olduğunu ve kademeli olarak düşürülmesi gerektiğini söylüyordum. Buna birlikte karar vereceğiz. Bazı kulüp başkanlarımız -ben de dahil olmak üzere- yabancı sınırının düşürülmesi gerektiğini söyledi" şeklinde konuştu.

'TFF'NİN KARARI İLE GÖRÜŞÜMÜZ AYNIYDI'

TFF'nin açıkladığı kararlar hakkında konuşan Çavuşoğlu, "Ligin kaldığı yerden devam edilmesi gerekiyordu. Küme düşmenin kaldırılması talebini doğru bulmuyordum. Kararı da TFF açıkladı. TFF'nin açıkladığı karar ile görüşümüz aynıydı. Hastalıktan dolayı lige ara verildi, şimdi devam edecek. Bazı kulüp başkanlarımız farklı düşüncelerine saygı duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

'EROL BULUT TAKIMIN BAŞINDA'

İsmi Fenerbahçe ile geçen Erol Bulut'un geriye kalan karşılaşmalarda takımın başında kalacağını vurgulayan tecrübeli spor insanı, "8 lig maçımız ve bir de kupa maçımız var. Erol Bulut takımın başında olacak. Biz takıma adapte olduk. 4 takım var kupada. Herkes kupayı müzesine götürmek ister. Büyük takımlardan teklif gelirse hocamızın önünü açarız" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal