Alanyaspor Başkanı: 'Ağaoğlu Alkollüydü, Küfürler Savurdu'

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun alkollü aldığını, kendisi ve diğer idarecilere ağır hakaretlerde bulunduğunu iddia etti.

23.06.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-08:47) Alanyaspor Başkanı: 'Ağaoğlu Alkollüydü, Küfürler Savurdu'

Süper Lig'de Cemi Usta sezonunun 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor, evinde konuk ettiği Trabzonspor ile 2- 2 berabere kaldı.

Maçın uzatma bölümlerinde Alanyaspor'un attığı beraberlik golünün sonrasında gerçekleşen sevincin sonrasında hem şeref tribünü hem de saha içi karıştı.

ALANYASPOR BAŞKANI: 'AĞAOĞLU ALKOLLÜYDÜ'

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV'ye telefon bağlantısıyla paylaştığı açıklamalarda, Ahmet Ağaoğlu'nun ölmüş annesine ve en büyük ağabeyi Ahmet Çavuşoğlu'na küfür ettiğini iddia ederek, Ağaoğlu'nun alkollü olduğunu belirtti.

Ağaoğlu'nun kendisine yumruk atmaya çalıştığını da öne süren Çavuşoğlu, şu cümleleri kullandı:

'AĞAOĞLU ÖNÜNE GELENE TEKME TOKAT GİRİYORDU'

"Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra önüne gelen herkese tekme tokat giriyordu. 42 yıldır futbolun içindeyim, hayatımda böyle bir rezalet görmedim."

'ÖLMÜŞ ANNEME KÜFÜR ETTİ'

"Ahmet Ağaoğlu, benim en büyük ağabeyim Ahmet Çavuşoğlu'na ana avrat küfretti. Bana da küfretti, yumruk atmaya kalkıştı. Ahmet Ağaoğlu ölmüş anneme küfretti. Kendisinden şikayetçi oldum. Bağıra bağıra herkese saldırdı."

'HÜSEYİN ÇİMŞİR DE KÜFÜR ETTİ'

"Trabzonspor'un teknik direktörü de bizim yöneticimize küfretti. Bunu yukarıdan duydum. Biz Alanyaspor olarak her zaman beyefendiliğimizi, kendimize yakışanı yaptık. Finalde gider maçımızı oynarız. Yenersek mutlu oluruz, yenemezsek tebrik ederiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal