Aksaray'da Rezalet Olay: Gelinini Öldürüp 4 Yeğenini Yaraladı

Aksaray'da bir cinnet vakası meydana geldi. 89 yaşındaki adam miras meselesi yüzünden çıktığı söylenen tartışmada önce gelinini öldürdü sonra 4 yeğenini bıçakla ve darp edip yaraladı.

02.04.2021-16:16 - (Son Güncelleme: 02.04.2021-16:16) Aksaray'da Rezalet Olay: Gelinini Öldürüp 4 Yeğenini Yaraladı

Korkunç olay, Laleli Mahallesi 4565 Sokak 10 numaralı evin önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 89 yaşındaki Cemal Ç., gelini Döndü Çınar (45) ve yeğenleri Muammer Ç. (52), Süleyman Ç. (18), Mustafa Ç. (55) ve Gülsever E. (65) ile miras paylaşımı için evlerinde buluştu. Mirasın paylaşımını konuşurken taraflar arasında tartışması çıktı. 

Tartışmanın alevlenmesi üzerine çıkan kavga sokağa taştı. Cemal Ç., eline geçirdiği sopa ve bıçakla yeğenleri ve gelinine saldırdı. 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Yaşanan olayda yaşlı adamın gelini Döndü Çınar ile yeğenleri Süleyman Ç. ve Muammer Ç. bıçakla yaralandı. Kendisine hakim olamayan yaşlı adam Mustafa Ç. ve Gülsever E.’yi de bastonuyla darp ederek yaraladı. Çevrdekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans geldi. Adrese sevk edilen polis ekipleri kavgayı ayırırken, sağlık görevlileri de yaralıları Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. 

EKİPLER EVDE VE SOKAKTA İNCELEMELERDE BULUNDU 

Tedavi altına alınan yaralılardan Döndü Çınar yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Bıçakla yaralanan Süleyman Ç. ve Muammer Ç.’nin de durumunun ağır olduğu öğrenildi. Bastonla darp edilen Mustafa Ç. ve Gülsever E.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ile beraber evde ve sokakta inceleme ve araştırma yaptı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal