Aksaray'da Köpek Saldırısına Uğrayan Yaşlı Adam Paramparça Oldu!

Aksaray'da 64 yaşındaki Ali Örs, müstakil bir evin bahçesine bağlı olan köpeğin saldırısına uğradı.

08.11.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 08.11.2020-09:57) Aksaray'da Köpek Saldırısına Uğrayan Yaşlı Adam Paramparça Oldu!

Aksaray’ın Gülağaç İlçesi Fatih Mahallesinde meydana gelen olayın detayına göre 64 yaşındaki yaşlı adam bahçe köpeği tarafından saldırıya uğradı.

Ayrıntılara göre her şey 64 yaşındaki Ali Örs komşusuna misafirliğe gitmesiyle başladı.

Burada bir süre vakit geçirdikten sonra evine dönmek isteyen yaşlı adam, yan evde bulunan köpeğin zincirinden kurtulması sonucu saldırıya uğradı.

Aktarılan bilgiye göre  bahçe köpeği Ali Örs’ün üzerine atlayarak önce suratını parçaladı, sonra kolunu, bacağını ve vücudunun çeşitli yerlerini parçaladı.

Ev sahibinin müdahalesi ile ölümden dönen Ali Örs’ün suratı kanlar içinde kalırken, yaşlı adamın çenesi ve dudakları paramparça oldu.

Ağır yaralanan Örs, önce Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine sonrada Konya Selçuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.

Yaşadığı korkunç dakikaları aktaran Ali Örs, ''Yıktı, yiyecekti, kurtuldum. Köpek boşandı, daldı, yıktı beni. Misafirliğe gitmiştim. Giderken seslenmedi. Geri gelirken boşandı, beni yıktı yolda. Yıktı, yıkınca parçaladı. Ondan sonra kendi bıraktı. Kafamla kolumu kurtardım ağzından. Önce atladığında burama atladı, suratıma'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal