AK Parti'nin Diyarbakır Adayı Cumali Atilla Kimdir?

AK Parti 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır Belediye Başkan adayı Cumali Atilla oldu. Peki, Diyarbakır Belediye Başkan adayı olan Cumali Atilla kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

24.11.2018-16:35 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-16:30) AK Parti'nin Diyarbakır Adayı Cumali Atilla Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün 40 ilin belediye başkan adayları duyuruldu. Bu 40 ilden biri de Diyarbakır'dı. Diyarbakır Belediye Başkan adayı Cumali Atilla oldu. Peki, AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı olan Cumali Atilla kimdir? Cumali Atilla kaç yaşındadır? Cumali Atilla nerelidir? Cumali Atilla hakkında bütün merak edilenler haberimizde...

CUMALİ ATİLLA KİMDİR?

Cumali Atilla esasen Elazığlı olup 1964 senesinde dünyaya gelmiştir. Cumali Atilla, 1990 yılında Erzincan Kaymakam adayı olarak vazifeye başladı. Ardından dil eğitimi ve yönetim sistemi hususlardında çalışmalar yapmak için 8 ay İngiltere'ye gitti. Türkiye'ye dönmesinin sonrasında Çorum Uğurludağ ve Afyon Çobanlar ilçesinde Kaymakam vekilliği vazifesi yaptı.

KAYMAKAMLIK GÖREVLERİNDE BULUNDU

Sonrasında sırasıyla Giresun Piraziz, Muş Malazgirt, Bolu Mengen Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Konya Beyşehir, Ankara Etimesgut Kaymakamlığı vazifelerini yaptı.

HALEN DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANI

Halen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Cumali Atilla, 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Diyarbakır'ın belediye başkan adayı oldu.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal