AK Partili Özlem Zengin'den Terörist Yanlısı Milletvekiline Sert Yanıt

"Silah dışında seçeneğimiz kalmadı" sözleriyle tanınan HDP Muş Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit'in kadın haklarını sözde savunmasına ve AK Parti'ye doğrulttuğu haksız eleştirilere yanıt veren Özlem Zengin önemli açıklamalarda bulundu.

25.06.2020-10:56 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-10:27) AK Partili Özlem Zengin'den Terörist Yanlısı Milletvekiline Sert Yanıt

Daha önce de "Silah dışında seçeneğimiz kalmadı" sözleriyle gündeme gelen HDP Muş Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit'in eşleri hapiste olan 286 mağdur kadının sorunlarının çözülmesi için yapılan çalışmaya karşı eleştirilerine cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, uzun zamandır kadınlar üzerinden terörün legalize edilmesiyle ilgili özel bir gayret olduğunu belirtti:

"Bunu kaldıran bizleriz. Türkiye'de kimin ne derdi varsa TBMM'ye geliyor. Roman kardeşlerimiz yok mu? CHP'yi ziyaret etmedi mi? Roman milletvekilleriniz her gün size söylemiyorlar mı? HDP'yi ziyaret etmedi mi? İYİ Parti'yi, MHP'yi ziyaret etmedi mi kardeşlerimiz? Bu insanlar, şu anda resmi olarak evli. 286 insandan bahsediyoruz.

Resmi evli bu insanlar ve eşleri hapishanedeyken halen evlat sahibi olmaya devam ediyorlar. Yani bu talep kimin talebidir? Bizim talebimiz mi? Vatandaşın kendi talebi. Ekranlarda konuşan herkesin hamisi değiliz. AK Parti olarak kendi fikriyatımız vardır. Kendi meselelerimizi de kendi milletvekillerimiz, arkadaşlarımız üzerinden çıkar, anlatırız ama bu konuyu çarpıtacaksınız, kadın meselesini baş tacıymış gibi göstereceksiniz ama bir taraftan da kadınlar üzerinden terörü legalize etmeye çalışacaksınız.

Biz de buna müsaade etmeyeceğiz. Hiçbir derneğin, ister kadın derneği ister genç derneği ne olursa olsun, terörün zemini, tohum atması için kullanılmasına da müsaade etmeyeceğiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal