AK Partili Çelik'ten HDP Binasına Yapılan Saldırıya Kınama: Provokasyonlara Asla Fırsat Verilmeyecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir’de HDP il binasında meydana gelen saldırı ile alakalı açıklamada bulundu. Çelik, '' Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir'' dedi.

17.06.2021-16:38 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-17:31) AK Partili Çelik'ten HDP Binasına Yapılan Saldırıya Kınama: Provokasyonlara Asla Fırsat Verilmeyecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir'in Konak ilçesinde yapılan HDP İl Başkanlığına gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

''KAMU DÜZENİNİN BOZULMASINA ASLA MÜSADE ETMEYECEKTİR''

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 ''İzmir’de HDP İl binasında gerçekleşen saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz. Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir. Güvenlik güçlerimiz ve yargı teşkilatı hadiseyi tüm boyutlarıyla açığa çıkaracaktır. Türkiye terörle mücadelesini ve toplumsal huzuru bozmaya çalışan provokasyonlarla mücadelesini şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürecek, kamu düzeninin bozulmasına asla müsaade etmeyecektir.''

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ'DAN DA KINAMA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP İzmir şehir binasına gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada "HDP İzmir İl binasında gerçekleşen saldırı ve cinayeti kınıyorum. Türkiye'nin huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik her türlü saldırı ve girişimin karşısında olduk, olmaya devam edeceğiz." dedi.

İZMİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

İzmir Valiliği'nden İzmir HDP binasına düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama geldi.

İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İlimizde bugün saat 11.05 sularında 32 iş yerinin bulunduğu bir iş hanının 2. katındaki HDP il binasına, sağlık çalışanıyken istifaen ayrılmış olan O.G. isimli şahıs girerek, parti çalışanı olan D.P. isimli şahsı tabanca ile ateş ederek öldürmüştür. Şüpheli şahıs yakalanmış olup olay tüm yönleriyle araştırılmaktadır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal