AK Parti'den MHP'ye İttifak Cevabı: Bizde Fedakarlık Yapacağız

MHP'nin 3 büyükşehirden aday çıkarmama kararı ile alakalı açıklama yapan AK Parti'li Hamza Dağ, "Bizde bazı fedakarlıklar yapabiliriz." dedi.

24.11.2018-14:11 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-16:58)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'den aday göstermeme kararına değinerek "Biz de bazı fedakarlıklar gerçekleştirebiliriz." dedi.

İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA BUGÜN AÇIKLANMAYACAK

Duyurulacak 40 adayın içinde İstanbul, Ankara ve İzmir'in olup, almayacağı büyük merak meselesiydi. Habertürk TV'nin özel yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bugün; İstanbul, Ankara ve İzmir adayı duyurulmayacak" ifadelerini kullandı.

MHP'NİN ADAY ÇIKARMAMA KARARINA İLK YORUM

Dağ, MHP'nin 3 büyükşehirde aday göstermeme kararına dikkat çekerek, "Biz de bazı kentlerde fedakarlık yapabiliriz" sözlerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ'NİN İTTİFAK AÇIKLAMASI

"31 Mart seçimlerinden elde edilen sonuçlar için elimizi taşın altına sokacağız. Buradan açıkça söylüyorum. MHP İstanbul'un haricinde Ankara ve İzmir'den aday çıkarmayacaktır. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayları kim olursa olsun desteğimiz tam olacaktır. Diğer her yerde adaylığımız bulunuyor, adaylığı netleşen arkadaşlarımız da çalışmayı sürdürmektedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal