AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız Silahlı Saldırıya Uğradı

İstanbul Sultangazi'de aynı saatlerde iki silahlı saldırı yapıldı. Saldırıların birisinde AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız, göğsünden vuruldu.

12.12.2018-14:55 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-15:28) AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız Silahlı Saldırıya Uğradı

Sultangazi’de iki ayrı yerde silahlı saldırı yapıldı. İsmetpaşa Mahallesi’nde yapılan saldırıda tekstil atölyesi sahibi Gökhan Çokdüşünür (33) yaralanırken, aynı saatte yapılan bir başka saldırıda ise AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız, göğsüne isabet eden kurşunla yaralandı.

VATANDAŞLARIN YARDIMIYLA HASTANEYE KALDIRILDI

İsmetpaşa Mahallesi’nde olan saldırıda kimliği şimdilik belirlenemeyen bir kişi, Gökhan Çokdüşünür’ün 69 sokakta yer alan tekstil atölyesine gitti. Kısa bir zaman ardından silah seslerini duyan sokak sakinleri dışarı çıktığı zaman Gökhan Çokdüşünür’ü yerde kanlar içinde yatarken gördü. Vatandaşların yardımıyla Çokdüşünür, özel bir hastaneye sevk edildi. Burada gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında Çokdüşünür, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Çokdüşünür’ün hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE SİLAHLI SALDIRIYA

Aynı saatlerde olan bir başka silahlı saldırıda ise Ak Parti Sultangazi Belediye Melis Üyesi Ahmet Yıldız, uğradığı silahlı saldırı neticesinde yaralandı.

Cebeci Mahallesi Çanakkale Şehitleri Caddesi’nde Yıldız’a ait işyerine araçla gelen kimliği tespit edilemeyen kişi yada kişiler, silahlı saldırı yaptı. İki el ateş açılması neticesinde, mermilerden biri Yıldız’ın göğsüne geldi. Yıldız, olay yerine çağrılan ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ahmet Yıldız’ın hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırganlar ise olay yerinde firar etti. Saldırıya uğrayan Ahmet Yıldız’ın arkadaşı Cengiz Gündüz, ofiste oturduğu esnada iki el silah sesi duyduğunu ve koşarak olay yerine gittiğini söyledi. Gündüz, “Kapının önünde Ahmet ağabey bir silahlı saldırıya uğramış. Kardeşi filan buradaydı. Çapa’ya sevk etmişler. Kimin olduğunu bilmiyorlarmış tabi. Saldırganlar iki adet kurşun atmışlar. Durumu iyiymiş. Çok şükür bir problemi yokmuş” dedi. Bir başka görgü tanığı ise, “Hareket durumundayken iş yerine sıkmışlar. Silah seslerini duyduktan sonra dışarı çıktı ve Ahmet ağabeyin vurulduğunu fark ettik” dedi.

İKİ OLAY BİRBİRİYLE BAĞLANTILI

Polis, aynı saatlerde olan saldırıların birbiri ile alakalı olduğunu belirledi. Saldırılarla alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal