AK Parti Kongresi İçin Tarih Belli Oldu!

AK Parti Sözcüsü Ünal, Ramazan ayının ardından en kısa zamanda tahminen Haziran ayının son günlerinde büyük kongrelerini gerçekleştireceklerini belirtti.

28.03.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-15:10) AK Parti Kongresi İçin Tarih Belli Oldu!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, NTV'de yer aldığı programda gündeme yönelik merak edilenler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ünal'ın açıklamaları şu şekilde;

Kılıçdaroğlu gerçekleri olduğundan farklı anlatıyor. Bunlara arka çıkan Kemal Kılıçdaroğlu ve yandaşları değilmiş gibi, 15 Temmuz gecesi olanlar bütün herkesin gözünün önünde yaşanmasına rağmen, bütün taraflar Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin siyasi oluşumun dışında kimse halledemez demesine rağmen siz geleceksiniz, bütün hakikati, gerçekleri çarptıracak şekilde FETÖ'nün siyasi ayağı sizsiniz ifadelerini kullanacaksınız.

Bu yapının gerçek yüzü meydana geldikten sonra biz yerel seçim yaşadık, genel seçim yaşadık. Biz gerekli arınmayı gerçekleştirdik fakat CHP hiçbir arınma gerçekleştirmedi Kılıçdaroğlu'nun danışmanı FETÖ'den içeri alındı. Hal böyle olunca Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir milli güvenlik problemi durumuna geldi.

OHAL NE KADAR SÜRECEK?

40 sene boyunca devletin içine gizlenmiş sistemi temizliyoruz. Biz bu yapıya terör örgütü adı verirken CHP buna kalkan durumu sergiliyordu. OHAL mücadele sona erene kadar sürecek.

AK PARTİ KONGRESİ TARİHİ BELLİ Mİ?

Ramazan ayının ardından büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. İlk hedefimiz il kongrelerimizi tamamlamak olduğu için bunları da hallettikten sonra 2018 Aralık gibi hazırlıklara girişeceğiz. 2019 Ocak, Şubatta kampanyamız başlar. Tahminen Haziran ayı bitiminde büyük kongremizi gerçekleştireceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal