Aile Destek Programı ne zaman başlıyor? Aile destek programı şartları neler? Aile destek programına nasıl başvuru yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yapmış olduğu açıklamasında, maddi açıdan sıkıntı yaşayan aileler adına, Temmuz ayın'da, Aile Destek Programının çalışmalarını başlatıldığını söyledi. Bunun üzerine vatandaşlar, İnternet üzerinden Aile destek programı hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Aile Destek Programı ne zaman başlıyor? Aile destek programı şartları neler? Aile destek programına nasıl başvuru yapılır? İşte herkesin merak ettiği konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

12.05.2022-22:00 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-22:00) Aile Destek Programı ne zaman başlıyor? Aile destek programı şartları neler? Aile destek programına nasıl başvuru yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yapmış olduğu açıklamasında, maddi açıdan sıkıntı yaşayan aileler adına, Temmuz ayın'da, Aile Destek Programının çalışmalarını başlatıldığını söyledi. Bu haberin ardından, sıkıntı yaşayan tüm kişiler konu hakkındaki detayları öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Maddi açıdan zorluk yaşayan kişilerin, temmuz ayı zamanında bir nebzede olsa, yüzü güleceği şimdiden benziyor. 

recep tayyip erdoğan

Aile Destek Programı ne zaman başlıyor? Aile destek programı şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yapmış olduğu açıklamasının ardından, gündemde konuları değiştirmiş oldu. Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürecek olan açıklamalarda, Temmuz ayında Aile destek programının başlayacağının sinyalini verdi. 

Başvuruların hangi tarihlerde olacağını merak eden vatandaşlar için, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.  "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ile dar gelirlerinin alım gücünü daha da artıracağız. Aile destek programları Haziran'da başlıyor. 2.5 milyon haneye 2.5 milyar tahsis ettik. Desteklerin kapsamını genişletecek çalışmaları sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Aile destek programına, ihtiyacı olan dar gelirli olan vatandaşlar katılacak. Şartlar konusunda kesin ve net bir açıklama yapılmadı. Bu konu hakkında net karar çıktığı takdirde, sayfamızda sizlerle paylaşmış olacağız.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal