20.01.2021-14:24 (Son Güncelleme:20.01.2021-14:25)


1

Özel hayatı ile çok konuşulan Yeşilçam’ın vamp güzeli Ahu Tuğba, Osman Soyer ile yaptığı evliliğin ilk gecesinde yaşadığı olayla tekrar gündeme geldi.



2

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Ahu Tuğba, yaptığı 8 evlilikte yaşadığı ilginç olaylarla sık sık magazin gündemini meşgul etti.



3

İkinci eşini yemesi için evine aslan alan Ahu Tuğba, Osman Soyer ile yaptığı evlilikle ise uzun süre gündem olmuştu.



4

Eski eşi Süha Kutlu'dan ayrıldıktan sonra bir gece kulübünde Osman Soyer ile tanışan Ahu Tuğba, bir kez daha evlilik kararı almıştı.



5

Tanıştıktan kısa bir süre sonra nikah masasına oturan Ahu Tuğba ile Osman Soyer’in evliliklerinin ilk gecesinde yaşananlar ise magazin tarihine geçen ilginç olayların başında geliyor.Ünlü çift, nikahtan sonra dostlarıyla eğlenmek için Etiler Şamdan'da bir organizasyon düzenliyor. Gecenin sonlarına doğru da Tuğba’nın başına ağrılar giriyor.



6

Bir ağrı kesici içen Ahu Tuğba, bu arada alkol almaya da devam ediyor. Eğlencenin sonunda ise Tuğba, odasına geçiyor ancak eşi bir türlü gelmiyor. Bekledikçe sinirleri bozulan Tuğba, eşine ‘Hadi artık yeter’ diyor ve ‘Yorgunum, önümüzde daha çok gün var’ cevabını alıyor.



7

Bu diyalogun üzerine sinirlenen Ahu Tuğba, evin içinde kıyametler koparıyor. Sarhoş olan Tuğba, alkolün etkisiyle yatak odasının kapısına doğru düşüyor ve kapının camı olduğu gibi kafasında patlıyor.



8

Gerdek gecesi acilde son bulan Ahu Tuğba’nın eşi Osman Soyer bu olay için şu ifadeleri kullanıyor: ‘Üzerimizde göz var, bize nazar değdi. Biz zaten 5 ay önce ön evlilik yapmıştık. Bizim evliliğimiz ilelebet sürecek’ Ancak çift, mayıs ayında evlenip ekimde boşanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr