Ahmet Nur Çebi'den Çarpıcı Açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, tartışma konusu haline gelen yabancı hakem tartışması, Sergen Yalçın'ın sözleşmesi ve Beşiktaş'ın Süper Lig'de göstermiş olduğu performans ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

25.02.2021-14:46 - (Son Güncelleme: 25.02.2021-14:46) Ahmet Nur Çebi'den Çarpıcı Açıklamalar

Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Çebi yapmış olduğu açıklamalarda ;

SÖZLERİM BAŞKA YERLERE ÇEKİLDİ

Derbilerde yabancı hakemlere yer verilmesi ile ilgili sözlerim ne yazık ki bambaşka yerlere çekilmek için cımbızlandı. Maksadım; hakemlere karşı bir güvensizliğim olduğundan değildir. Derbilerde gereksiz eleştirilerle değersizleştirilmeye çalışılan hakemlerimizi, oluşturulan baskılardan koruma çabasıdır. Bu maçların hakemlerine çeşitli kulplar takılmasını engelleyemiyorsak önlemlerden biri yabancı hakemlerle oynamak olabilir. Ayrıca marka değerleri açısından, futbolun tüm paydaşları için önemli olan derbilerde de diğer maçlarda da hakemlerin performansını sorgulamalıyız.

TFF KULÜPLERE FİNANSAL YÜK YÜKLEDİ

Biz takımlara yeni finansman yükü gelmemesi ve 9 oyuncunun pozitif çıkması halinde hükmen mağlubiyet riski oluşmaması için zaten sözleşmesi olan yani ücreti ödenen ancak 24 kişilik listede yer almayan oyunculardan dördünün daha sadece bu sezon için listeye alınmasını istedik. TFF bambaşka bir karar alarak yeni oyuncu transferine yol açtı ve bazı kulüplerimizin daha da fazla finansal yük altına girmesine neden oldu.

TÜM KULÜPLERE DERMAN OLACAĞIZ

Kulüpleri kollayan, koruyan bir yasa için Kulüpler Birliği olarak bir komisyon oluşturduk. Bu komisyondaki arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Farkındaysanız Kulüpler Birliği Vakfı belki de tarihinin en güçlü yönetim kuruluna sahip. Tüm kulüplerin sorunları aynı. Beşiktaş ile birlikte tüm kulüplerin dertlerine derman olacak uygulamaları hayata geçirmek ve kurtuluşu tüm kulüplerimiz için sağlamak zorundayız.

KADIN FUTBOLUNA GEREKEN ÖNEMİ VERECEĞİZ

Kadın futbolunu özendirmek, alt ligleri futbolcu yetişir hale getirmek, rezerv lig uygulamasını başlatmak, kulüplere zarar veren yöneticilerin bu zararların sorumluluğuna katlanmasını sağlamak ve Süper Lig A.Ş.’nin kurulması gibi fark yaratacak projelerimiz var.

SERGEN YALÇIN'IN SÖZLEŞMESİ

Bu konunun tekrar tekrar gündeme gelmesinde, getirilmesinde art niyet arıyorum. Şampiyonluğa hedeflenen takımımızın, hocamızın ve bizlerin huzurunu bozmak için bu yollara başvuranlar başarısız olacaklardır. Hepimiz Beşiktaş’ın şampiyonluğu için kenetlenmiş vaziyetteyiz. Biz büyük bir aileyiz. Aileyi zor günlerde birlikte tutmak, ailenin tüm bireylerine sahip çıkmak önemli. Kulübün tüm çalışanlarıyla, yönetim kuruluyla bunları şu ana dek başardığımıza inanıyorum. Başarının şifresi de bir olmak, birlik olmak, ‘biz’ olmak. Mevcut kadromuzda başarılı olan kiralık futbolcularımız var. Bu oyuncular ile ilgili olarak önümüzdeki sezon planlamalarımızı teknik direktörümüz Sergen Yalçın ile birlikte yapıyoruz.

BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜ KESİLEMEZ

Beşiktaş’ın önünün saha dışı unsurlar tarafından kesileceği algısının yaratılması ne kadar yanlışsa, gerektiğinde benim bu konuda aksiyon almama Kulüpler Birliği Başkanı unvanımın engel olamayacağı da o kadar açıktır.

TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMAM

İlişkilerimizde açık ve net olmalıyız. Yapmış olduğum açıklamalar isteyerek ya da istemeyerek, bilerek veya bilmeyerek cımbızlanmamalı. Farklı anlamlara ve spekülasyonlara yol açacak yönlendirmeler yapılarak camialar karşı karşıya getirilmemeli. Ben Beşiktaş Başkanı olarak da Kulüpler Birliği Başkanı olarak da herkes için adalet istiyorum. Beşiktaş’ın önünün saha dışı unsurlar tarafından kesileceği algısının yaratılması ne kadar yanlışsa gerektiğinde benim bu konuda aksiyon almama Kulüpler Birliği Başkanı unvanımın engel olamayacağı da bir o kadar açıktır. Bu bağlamda daha önce söylediğim deyimi tekrar hatırlatmakta yarar var; Beşiktaş’ın önünün kesildiğini hissedersem taş üstünde taş bırakmam.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal