Ahmet Nur Çebi'den Canlı Yayında Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, katıldığı televizyon programında hakem hataları, transfer çalışmaları ve Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki dostluk rüzgarları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

07.10.2021-10:13 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-10:13)

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, katılmış olduğu televizyon programında oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki son günlerde çıkan dostluk rüzgarları konusunda yorumda bulunan Ahmet Nur Çebi aynı zamanda ligde yaşanan hakem hataları, transfer döneminde Galatasaray ile yaşanan rekabet gibi konulara değindiği açıklamalarda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, canlı yayında yapmış olduğu açıklamalarda ;

SAKATLIKLAR ZEMİNDEN KAYNAKLI DEĞİL

Beşiktaş sakatlıkların haricinde oldukça güçlü bir kadrosu olduğunu gösterdi. Ben ümitliyim. Şampiyonlar Ligi'nde çok güçlü rakiplerle oynuyoruz. Sakatlıklarımız olmasa Ajax maçından da iyi bir sonuçla dönebilirdik. Olan sakatlıkların çokluğu durumu olağanüstü yapıyor. Darbeye ağlı sakatlıklarımızın yüzde 70'ini oluşturduğunu söylemeliyim. Darbeye bağlı sakatlıklara sarı kart verenler nerede? Bu sakatlıkları zemine bağlamak doğru değil.

VAR ÇOK DAHA AZ FAYDA SAĞLAMAYA BAŞLADI

MHK Başkanı'nın yalnız kaldığını düşünüyorum. Bu zamana kadar bir çözüm olmaması bunu düşündürtüyor. VAR çıkınca ben çok sevinmiştim çünkü hakemler de insan. Birçoğu hatalı maç yönettikten sonra üzülüyor. Her geçen gün VAR, daha az fayda sağlamaya başladı. VAR'a başvuran hakemin puanının silinmesini anlayamıyorum.

GALATASARAY HAKEMLER KONUSUNDA ALGI OLUŞTURUYOR

Ali Palabıyık'a maç verilmeme kararı geç bile kalınmış. Bizim canımız yandıktan sonra bir başkasının canının yanmasına gerek yoktu. Algı yaratılmaktan bahsediliyor. Galatasaray'ın hakem performansı incelemesi algının ta kendisi oluyor. Bunu federasyon yapıyorken bir kulübün yapmasını doğru bulmuyorum.  Hakemlerle ilgili olarak maç maç konuşulmasını doğru bulmuyorum.

VAR KONUŞMALARI AÇIKLANMALI

VAR konuşmalarını açıklamıyorlar ama bence açıklanabilir. Gizli saklı bir şey değil ki. VAR'da konuşulanların açıklanmamasının sebebi ne olabilir? VAR konuşmaları açıklamak zorundalar. Açıklansa, kamuoyu rahatlayacak.

YABANCI SINIRI BENCE REKABETİ ÖLDÜRÜYOR

Yabancı sınırını doğru bulmadıklarını kulüpler ifade etti. Rekabetin ortadan kalktığı yerde futbolcu bulamazsınız, yetiştiremezsiniz. Bu sınırlamanın rekabeti öldürdüğünü düşünüyorum.

BİZ SADECE GEDSON'A TALİP OLDUK GALATASARAY İSE...

Operasyonu sessiz yaptık. Galatasaray'la bu sezon transferde elbette kasıt olmayan, doğal olan tatlı bir rekabet yaşadık. Gedson'u hocamız da çok istiyordu. Görüşmeler devam ederken şarkıdaki 'Ansızın' sözleri gibi 'Ansızın Pjanic çıktı' ortaya. Pjanic'i aldık. Ghezzal ve Rosier bizim futbolcularımızdı. Galatasaray'a 'talip olmayın' diyemezsiniz. Bizi yoruyor bu işler haliyle. Başka oyuncularda da bu oldu. Ancak çok şükür aldık.

VİDA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Ocak ayına gelmeden Vida'nın yeni sözleşmesini gündemimize almayı düşünüyoruz. 

LARİN TEKLİFİMİZİ KABUL ETMEZSE DORUKHAN GİBİ OLUR...

Cyle Larin konusundaki bilgiler doğru. Ücretiyle ilgili konuşuyoruz, bana göre istedikleri yüksek. Kabul ettiği takdirde el ele, kol kola devam edeceğiz. Olmuyorsa yolu açık olsun, Dorukhan'da olduğu gibi. 

OĞUZHAN BİZİM ÇOCUĞUMUZ

Oğuzhan'ın performansına bir bakalım. Yeni yeni kadroda yer buluyor, başarılı olursa çocuğumuzdur, devam etmek isteriz.

CENK'E SÖZÜM VAR OCAK AYINDA BU KAPI ONA AÇIK

Cenk Tosun'a benim sözüm var. Çok da severim, katkı vereceğini de düşünüyorum. Ona sözümüz var, o isterse Beşiktaş'ta kapımız ona açık. 

KAAN AYHAN'I İSTİYORUZ! GERÇİ ŞİMDİ BİRİLERİ DE DEVREYE GİREBİLİR...

Ocak ayında Kaan Ayhan ve Cenk Tosun transferleri için çalışacağız. Kaan Ayhan için bıkmadan, usanmadan kapıyı çalacağız. Şimdi birileri de devreye girebilir. Beşiktaş'a gelmek istiyor, biz de istiyoruz.

İNŞALLAH ARALARINDAKİ DOSTUK İLK MAÇTAN SONRA DEVAM EDER

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında başlayan dostluğun oynayacakları ilk maçtan sonra da devam etmesini dileriz. Biz her takımla dostluk içindeyiz. Bu dostluğu destekleriz. Ali Koç’un oynadıkları maçın ardından sadece bizi hedef alan açıklamalarda bulunması, Galatasaray’ın Rizespor maçıyla ilgili hiç konuşmaması bu dostluğun sinyallerini veriyordu, hayırlı olsun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal