19.11.2019-10:33 (Son Güncelleme:18.04.2024-15:26)


1

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, yeni filmi Baba Parası ile iddialı bir çıkış yakalamaya hazırlanırken filmde 3 ayrı karakteri canlandırıyor.



2

Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı Baba Parası filminin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturuyor.



3

Ahmet Kural, Baba Parası filminde 3 farklı karaktere hayat verirken en dikkat çeken ise kadın kılığına girdiği anlar oldu.



4

Ahmet Kural, film için kadın kılığına girdiği anlar Instagram hesabından takipçileri ile paylaşırken sosyal medya kullanıcıları kayıtsız kalmadı.



5

Birçok sosyal medya kullanıcısı Ahmet Kural'ın kadın kılığına girdiği karakter için esprili yorumlarda bulunurken ünlü oyuncu karakterin ismini açıklamadı.



6

Bazı sosyal medya kullanıcıları 'çok güzelsin bebeğim, taş gibisin.', 'Ahahhahahahaha bu ne ya ahmediyeeeeee' ve 'Abi taş gibisin' yorumlarını yaptı.



7

Ahmet Kural, yeni filmi hakkında 'Bu rollerden birinde kadın oldum. Kadını oynamak, fiziki ve ruhsal hazırlık istiyor. Öte yandan şivesiyle apayrı bir komiklik yaşatan Kıbrıslı taksi şoförü Selim'i oynadım.



8

Finalde de sürpriz bir karakter var. Birbirinden tamamen farklı bu üç tipi aynı yapımda oynamak, zor olduğu kadar büyük bir şanstı.' dedi.



9

Baba Parası Filmi Oyuncuları

Baba Parası Filmi Oyuncuları

Baba Parası filmi kadrosunda, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş, Osman Alkaş rol alıyor.



10

Baba Parası Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Baba Parası Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yapımcılığını TR 40 33 Productions'ın üstlendiği Baba Parası filmi 1 Ocak 2020 tarihinde vizyona girecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr