Ahmet Çakar'dan Beşiktaşlı Futbolculara Çok Sert Sözler!

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Beşiktaş-Kayserispor karşılaşması ile ilgili yaptığı sert yorumlarla gündeme bomba gibi düştü.

13.12.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-09:32)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında ligde bir süredir galibiyet hasreti devam eden Beşiktaş, kendi sahasında geriye düştüğü karşılaşmada Kayserispor karşısında 4-2 galip gelmeyi başardı.

SERGEN YALÇIN'IN ARDINDAN TAKIMIN BAŞINDA ÖNDER KARAVELİ VARDI

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile hafta içerisinde yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'nin takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada siyah beyazlılar sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARA SERT SÖZLER!

Dolmabahçe'de Beşiktaş'ın 4-2'lik üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın ardından eski hakem şimdilerde ise spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar, oynanan oyun ve siyah beyazlı futbolcuların performansları ile ilgili öyle bir iddia ortaya attı ki bu iddia sosyal medyanın gündemine oturdu.

ÜNLÜ YORUMCU AHMET ÇAKAR'IN SÖZLERİ...

Ahmet Çakar, Beşiktaş-Kayserispor karşılaşması ile ilgili olarak yapmış olduğu sert yorumlarda ;

' Önce şunu söyleyeyim, "Futbolcunun cenaze namazı kılınmaz" diye kim demişse çok haklıymış... Hangi milletten, hangi dinden olursa olsun futbolcu milleti, ciddi anlamıyla fırıldak bir millet. Sergen Yalçın gitti, adamlar kendilerine geldi. Çok mu iyi oynadılar? Hayır... Ama bir şeyi mükemmel yaptılar; mücadele, coşku ve yardımlaşma... O halde sormak lazım; arka arkaya maçları kaybederken, ligin zayıf takımlarına karşı mağlup olurken sahada ruh gibiydiniz, isteksizdiniz... Peki 3 günde ne değişti de bu hale geldiniz? Sizler Sergen Yalçın ve ekibini sabote edip yolladınız. Maça gelince; çok net bir şekilde Batshuayi-Güven ortaklığı kurtardı... Beşiktaş'ta coşku ve mücadele vardı ama kötü goller yediler. Son bölüme de mağlup girdiler. İşte bu bölümde sahaya Güven çıktı. Çok akıllı iki asistle Batshuayi'ye golleri yaptırdı, uzatmalarda da Batshuayi ona borcunu ödedi. Asistiyle Güven noktayı koydu. Çok gariptir, Beşiktaş'ın fizik gücü kötü diyorduk, dün akşam maşallah hepsi dopingli gibi. Tabii bunu mecazi anlamda söylüyorum. Hiç kimse şunu demesin; 'Hoca değişikliği takımı ateşler.' Geçin onları, Beşiktaş'ın başına Jose Mourinho mu geldi? Sadece Sergen gitti. Bundan sonra Beşiktaş ne yapar? İstese çok şeyler yapar. Yapacak gibi de görünüyor. Ali Şansalan çok zorlu ve sıkıntılı bir dönem geçirdi. Trabzon-Fenerbahçe maçından sonra onun yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. Ama dün gece bence kolay olmayan bir maçı mükemmele yakın yönetti. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal