Ahmet Çakar Fenerbahçe Hakkında Dikkat Çekecek Açıklamalarda Bulundu!

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin dün Süper Lig'de kendi evinde Alanyaspor'a 1-2 kaybetmesinin ardından Fenerbahçe ve Vitor Pereira hakkında çok konuşulacak sözler söyledi.

25.10.2021-09:09 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-09:25) Ahmet Çakar Fenerbahçe Hakkında Dikkat Çekecek Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'de dün nefesleri kesen bir maç yaşandı. Fenerbahçe'nin kendi evinde Alanyaspor'u ağırladığı maç büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılaşmada Alanyaspor son dakikada bulduğu gol ile Fenerbahçe deplasmanından çok büyük bir galibiyetle ayrılırken karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Oynanan mücadele ile ilgili ünlü yorumcu Ahmet Çakar'da ses getirecek açıklamalarda bulundu.

AHMET ÇAKAR'IN FENERBAHÇE YORUMLARI SES GETİRDİ

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a kendi evinde kaybetmesinin ardından, ''Hoş geldin kaos... F.Bahçe'de ufak ufak maalesef karışıklıklar başlıyor. Bunun baş sorumlusu Pereira'dır. 'Devrimci' dediler, 'Büyük taktisyen' dediler ama adamın hâlâ ilk 11'i belli değil. Rotasyon adı altında abuk sabuk işler yapıyor. Takımın en formda oyuncusu Valencia, en golcüsü de o, neymiş efendim rotasyonmuş!''

''71. dakikada oyuna alıyor. Mesut Özil, dünya yıldızı. Kabul iyi oynamıyor ama 80'den sonra oyuna giriyor. İlk yarıya bakıyoruz, Fenerbahçe kanatlara inemiyor, inse bile kötü orta yapıyor, set oyununda da yavaş paslaşmalarla 10 Alanyasporlu futbolcunun topun arkasına geçmesine imkân veriyor.

İlk yarıda pozisyon yok. Alanya kaleye ilk şutunu, attığı golde kaydetti.''

''İkinci yarı Efecan mükemmel fırladı, Szalai onu kaçırdı, Emre müthiş bir koşuyla önüne gelen topu tek vuruşla ağlara gönderdi. Aslında bu golden hemen önce Serdar yüzde 100'lük pozisyonu kaçırdı. Top önünde, kaleye 6 metre, kaleci açılmamış ama çok kötü vurdu. Alanya öne geçtikten sonra F.Bahçe biraz kıpırdadı ve Serdar'ın kafasıyla beraberliği buldu. Aslında bu dakikadan sonra F.Bahçe kazanabilirdi. Büyük baskı kurdular ama uzatmalarda Alanya'nın golü geldi. Bu golü amatör takımlar yemez. Sonuçta Fenerbahçe'de işler kötü giderken toparlanacak bir galibiyet alınamadı.

Hakem Halil Umut Meler'in alnından öpüyorum. Etki altında kalmadı, mükemmel bir maç yönetti.'' şeklinde ifadelerine son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal