Ahmer Çakar'dan Fenerbahçeli Serdar Dursun Hakkında Dikkat Çeken Sözler!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasında kendi evinde Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Maça yaptığı hat-trick ile damga vuran Serdar Dursun hakkında Ahmet Çakar'dan dikkat çeken sözler geldi.

06.12.2021-09:33 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-09:48)

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'u ağırladı. Fenerbahçe karşılaşmadan 4-0'lık üstünlükle ayrıldı. Sarı lacivertliler 4-0'lık önemli bir galibiyet alırken karşılaşmaya yaptığı hat-trick ile Serdar Dursun damga vurdu. Maçın ardından ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan, Serdar Dursun hakkında övgü dolu sözler geldi.


AHMET ÇAKAR'DAN DİKKAT ÇEKEN SERDAR DURSUN AÇIKLAMASI

Ahmet Çakar, Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a patladı. Hem iyi oynadılar hem de Serdar Dursun hat-trick yaptı. Mamafih baktığımızda; Rizespor, ligin zayıf ekiplerinden biri. Ama aynı F.Bahçe, daha önceki maçlarda nice zayıf rakiplerine karşı kötü oynayıp puan kaybetti. F.Bahçe oyuna çok iyi başladı. Özellikle ilk bölümde Rossi, en göze çarpan oyuncuydu. Pas verdi, orta yaptı ve sağdan yaptığı ortalardan birinde de Berisha'ya golünü attırdı. Aslında oyunun ilk dakikasında Rizespor'un net bir gol fırsatı olmasına rağmen koskoca maçta yakaladıkları yegane pozisyon da bu aslında. İkinci yarı maç durgun giderken değişiklikler geldi.'
'Serdar Dursun da bunlardan biriydi. Futbol fundamentalini Almanya'da aldığı çok belli. Büyük futbolcu mu? Hayır! Ama ne zaman topu ayağından çıkartacağını, ne zaman nereye koşacağını, arka direk-ön direk deparını çok iyi biliyor. Böyle olunca da birbirine benzer 3 gol attı. Belki bu üç gol onun, F.Bahçe'de 1. santrfor olacağını kabullendirir. Her ne kadar Valencia geliyor ama Serdar Dursun, her daim F.Bahçe'de durmalı. Pereira'yı anlayamıyoruz.'
'Tekrar üçlü savunmaya geçti, tekrar Szalai'yi takıma koydu, ki Szalai rakip ceza çizgisi önünde Serdar Dursun'a asisti yapan adamdı. Hangisi doğru? Üçlü savunma mı dörtlü mü? Szalai ile mi onsuz mu? Bunlar bile Pereira'nın iyi bir hoca olmadığını gösteriyor. Karşılaşmanın en iyilerinden biri hakem Zorbay Küçük'tü. Belki maç kolay, oyuncular iyi niyetliydi ama o da mükemmel yönetti.' ifadeleriyle açıklamalarına son verdi. Ahmet Çakar'ın, Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor maçıyla ilgili Serdar Dursun hakkında yaptığı yorumlar öncelikle Fenerbahçe taraftarları olmak üzere diğer taraftarlardan tarafından da büyük bir dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal