Ağrı Kesici Diye Kulaklıklarını Yutan TikTok Kullanıcısı Midesinden Gelen Sesleri Dinledi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olayda ünlü bir TikTok kullanıcısı ağrı kesici sanıp kulaklıklarını yuttu.

24.11.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-16:53) Ağrı Kesici Diye Kulaklıklarını Yutan TikTok Kullanıcısı Midesinden Gelen Sesleri Dinledi!

Son dakika gelen bilgilere göre Amerika Birleşik Devletleri'nde bir TikTok kullanıcısı ağrı kesici yerine kulaklık yuttu. Midesinden gelen sesleri kaydeden genç kadın kulaklığı nasıl yuttuğunu takipçileri ile paylaştı. Cardi B, konu ile ilgili ilk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; Sonra su şişesini aldım ve ilacı içtim ama sonradan fark ettim ki içtiğim ilaç değildi. Kusmaya çalıştım ama gelmedi bir türlü. Kafayı yiyorum!”

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Popüler TikTok kullanıcısı Carli B. ağrı kesici sanıp telefon kulaklıklarını yuttu. Beyaz renklerinden dolayı dikkatinden kaçtığının altını çizen Carli, yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi; “Yatakta yerleşirken bir elimde Ibuprofen 800 mg ve diğer elimde de AirPod kulaklığın sol teki vardı. Kulaklığı kabına koymaya gittim ve bakmadan içine koyup arkaya fırlattım. Sonra su şişesini aldım ve ilacı içtim ama sonradan fark ettim ki içtiğim ilaç değildi. Kusmaya çalıştım ama gelmedi bir türlü. Kafayı yiyorum!”

MİDESİNDEN SES GELİYORDU

Kulaklığı yutmasının ardından midesinden gelen sesleri duyduğunu aktaran Carli konu ile ilgili yaptığı açıklamalara şu sözlerle devam etti; “Her şey yolunda. Yüklediğim bir videodaki X-ray filminden de kulaklığı vücudumdan attığımı paylaşmıştım. Kulaklığı tekrar geri almadım ama vücudumdan attığım kesin. Midemde olduğunu biliyordum ve artık olmadığını da biliyorum. Bunu da çok komik bir şekilde öğrendim. İşte burada arkadaşıma AirPod kulaklığımı yuttuğumu söylediğim sesli mesaj. Ancak hiçbir şey anlamadığını söylüyordu. Çünkü çok açık bir şekilde ses midemden geliyordu. Ben telefonumun hala kulaklığa bağlı olduğunu fark edemedim çünkü diğer teki telefonuma bağlı değildi ve kabında duruyordu.”

KABLOLU KULAKLIK MODASI GERİ GELMELİ

Başına gelen olaydan sonra kablolu kulaklıkların geri gelmesi gerektiğini belirten Carli bu olayı yaşayan tek kişi olmadığını vurgulayarak kablolu kulaklıkların piyasalarda tekrar yer alması gerektiğini savunurken sözlerini şu şekilde noktaladı; “ Gerçekten anlamıyorum bu nasıl benim başıma gelir. Gerçekten çok dalgın olmalıyım. Bunu yaşayan tek insan ben değilim birçok kişinin bu olayı yaşadığını duyuyorum. Firmalar kablosuz kulaklık üretmeyi durdurmamalı çünkü kablosuz kulaklıklar insanların sağlığını tehdit ediyor.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal