15.01.2020-13:55 (Son Güncelleme:29.07.2023-11:08)


1

Afra Saraçoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu kimdir?

Afra saraçoğlu, türk dizi ve sinema oyuncusudur.



2

Afra Saraçoğlu yaşı kaç, nereli ve ne zaman doğdu?

Afra Saraçoğlu yaşı kaç, nereli ve ne zaman doğdu?

Genç oyuncu afra saraçoğlu, 20 kasım 1997 yılında istanbul'da doğdu. Eskişehir anadolu üniversitesi’nde okudu. ilk oyunculuk deneyimini ikinci şans adlı film ile yaşadı.



3

Afra Saraçoğlu Umut Evirgen arasında neler oluyor?

Afra Saraçoğlu Umut Evirgen arasında neler oluyor?

Yalı Çapkını dizisindeki rolü ile adından sık sık söz ettiren Afra Saraçoğlu, şimdide aşk haberleri ile gündemde. Sevgilisinden ayrılan ve rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile beraber olan güzel oyuncu, yurt dışı tatilinde fanları tarafından görüntülenmişti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye dönen ikilinin ayrıldığı iddiaları gündemde gezerken, çapkınlığı ile bilinen Umut Evirgen’in Afra Saraçoğlu’nun peşinde olduğu iddia edildi. Ortak arkadaşlarına Saraçoğlu ile tanışmak istediğini söyleyen Evirgen, genç oyuncudan veto yedi. Afra Saraçoğlu’nun genç çapkını geri çevirdiği belirtildi.



4

Yalı Çapkını projesi ile büyük ses getiren Afra Saraçoğlu son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu verdiği cesur pozlarla gündem oldu. İç çamaşırsız pozları yürek hoplandı. Ünlü oyuncuya binlerce yorum geldi.



5

Yalı Çapkını dizisi ile gündeme gelen Afra Saraçoğlu, performansı ile izleyicinin dikkatini çekiyor. Partneri Mert Ramazan Demir ile çok yakıştırılan Afra Saraçoğlu, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.



6

Afra ile Mert syrıldı iddiası

Afra ile Mert syrıldı iddiası

Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı Afra Saraçoğlu, 4 yıldır beraber olduğu oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldığı konuşulmaya başlandı. Gazetedemagazin'in haberiine göre; partneri Mert Ramazan Demir ile olan yakınlaşması Afra'nın ilişkisinin bitmesine neden olduğu yönünde. İkilinin evleride ayırdığı konuşuluyor.



7

Boyu ve kilosu

Boyu ve kilosu

Genç oyuncu afra saraçoğlu, 1,70 cm boyunda ve 48 kilodur.



8

Dizi ve filmleri

Dizi ve filmleri

İyi oyun,ikinci şans, fazilet hanım ve kızları ve kötü çocuk, Öğretmen, Yalı Çapkını



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr