Afjet Afyonspor Cephesinden Çok Konuşulacak Fenerbahçe Açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekiminde Afjet Afyonspor'un rakibi Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe oldu.

03.12.2021-15:11 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:37)

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında gerçekleşen bu kritik eşleşmenin ardından Afjet Afyonspor cephesinden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili yapmış olduğu yorum gündeme bomba gibi düştü.

FENERBAHÇE MAÇI İLE İLGİLİ ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili olarak ;

' Fenerbahçe'yi Pendikspor yenebildiyse, Afjet Afyonspor da yenebilir. Top yuvarlak sonuçta. Kazanmak da var kaybetmek de. Futbolda Her şey olabilir. Biz takımımıza güveniyoruz. Ekibimizde güzel bir kardeşlik ve arkadaşlık ortamı var. Son günlerde de iyi bir çıkış yakaladılar. İstanbul'da oynayacağımız karşılaşmada iyi bir netice alacağımızı düşünüyoruz. Takımımızla her maça iddialı çıkıyoruz. Ayrıca Fenerbahe Başkanı Ali Koç'u Afyonkarahisar'da misafir etmek istiyoruz... ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal