Adrien Rabiot Everton Yolcusu

Adrien Rabiot'un menajerliğini yaptığı annesinin Everton ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

31.12.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-11:38) Adrien Rabiot Everton Yolcusu

İtalya devi Juventus'ta ilk 11’de fazla şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak istediği konuşulan Adrien Rabiot için menajerliğini yürüttüğü yaptığı annesi ile Everton kulübünün anlaştığı söyleniyor.


Gündeme atılan haberlere göre Fransız orta saha futbolcusunun menajerliğini yürüttüğü ve oyuncunun geleceğini zaman zaman etkilediği söylenen anne Veronique ile Everton'un anlaştığı belirtildi. İngiliz devi Arsenal'in de Rabiot transferinde istekli olduğu ancak bu yapılan hamle ile Everton'un transferde bir adım öne geçtiği söyleniyor.

Sarri'nin gözüne giremeyen ve fazla forma şansı bulamayan Rabiot, çıktığı 12 karşılaşmanın sadece 7'sinde ilk 11'de sahaya çıktı ve şuana kadar skor anlamında bir katkısı bulunmadı. Sezon öncesinde Juventus'a bonservis ücreti ödenmeden kadroya katılan Rabiot'un menajerliğini annesi Veronique Rabiot yürütüyor.

Veronique Rabiot, daha öncesinde oğlunun PSG'de oynarken kulüp yönetime rest çekmiş ve daha yüksek ücret ve sürekli forma giymesini hak ettiklerini belirterek Juventus ile anlaşmıştı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal