26.03.2022-12:18 (Son Güncelleme:21.02.2023-13:23)


1

Adnan Oktar davasında 73'ü tutuklu 226 sanığın buluyor. Görülen davada Adnan Oktar ve grup üyeleri, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı” da dahil 24 suçtan yargılanıyor. Adnan Oktar grup üyelerinden Ece Koç ve Mustafa Arular ilginç bilgiler verdi.



2

Kedicik Ece Koç yaptığı savunmada, “Örgütte bulunduğum her saniye için çok pişmanım. Cezaevinde itirafçı olmam, 30 yıldır ilk kez kendi öz irademle aldığım karardır” dedi



3

ADNAN OKTAR’IN KEDİCİKLERLE YAPTIĞI FANTAZİLER NE?

ADNAN OKTAR’IN KEDİCİKLERLE YAPTIĞI FANTAZİLER NE?

Ece Koç, örgütle Silivri Selimpaşa'da yazlıkta kaldığı dönemde tanıştığını anlatırken, “Adnan Oktar grubundan birileri orada yazlık tutmuştu. Orada bu kişilerle tanıştım. Emin Koç ile gönül ilişkimiz oldu. İmam nikâhı kıydık. Hamile kaldığım için ailemize evlenmek istediğimizi söyledik. Ailemiz bize bir ev açtı. Biz eşimle resmi nikahla evlendik. O dönem örgütte boşanmalar vardı. Adnan Oktar, resmi nikahlı evli kişileri zorla ayırdı” ifadelerini kullandı.



4

ADNAN OKTAR: HEPİMİZ BENİM CARİYEMSİNİZ

ADNAN OKTAR: HEPİMİZ BENİM CARİYEMSİNİZ

Örgüt üyelerinin birbiriyle en ufak bir samimiyetlerinin dahi Adnan Oktar'a iletildiğini anlatırken, “Örgütte bulunurken birçok yerde çalıştım. Ama maaşımı hiç görmedim. Maaş kartım Alev Babuna'daydı. Paramızın bir lirasını habersiz harcayamayız. Adnan Oktar, bacı olan tüm kadınlarla imam nikahı kıymıştır. Sonra bir gün 'Siz imansızsınız.' dedi, birer lira mehir ücreti verip boşadı. 'Hepiniz benim cariyemsiniz.' dedi. Bizim hiçbir şekilde dışarı çıkma özgürlüğümüz yoktu. Hele Dragos'tan çıkmak mümkün değildir. Birkaç otomatik kapılıdır, sıkı korunur” diye konuştu.



5

ADNAN OKTAR KADINLARA HAYVAN TAKLİDİ YAPTIRIYORDU

ADNAN OKTAR KADINLARA HAYVAN TAKLİDİ YAPTIRIYORDU

Adnan Oktar’ın kadınlara nasıl davrandığını anlatan Koç, “Bana da yaptı. Çok şiddetli tokat atıyordu, tekme atıyordu, saç kesiyordu. Hayvan taklitleri yaptırırdı. Bazı kadınları döverdi, kadın elini kaldırırsa, 'Bana özellikle bunu yaptırıyorsun, kendini yaralattırıp beni polise şikayet edeceksin.' diyordu. Dragos'ta 10 yıl kaldım. O evde her katta mutlaka bir silah vardı. Adnan Oktar'ın bulunabileceği her yerde bulunduruluyordu. Adnan Oktar'ın girdiği banyoya kadar silah vardı” dedi



6

KIZLAR ADNAN OKTAR İLE İLİŞKİYE GİRMEK İSTEMİYORDU

KIZLAR ADNAN OKTAR İLE İLİŞKİYE GİRMEK İSTEMİYORDU

Kedicik Esra Koç, sanık Kartal İş’in A9 TV'nin yüzü gibi olduğunu anlatırken, “Birçok kardeşin kızlarla ilişkiye girdiğini, Adnan Oktar'ı sevmeyen ve istemeyenlere bunun arttırılarak yapıldığını duymuştum. Kızların Adnan Oktar ile ilişkiye girmek istemediği açıktı. Ama Adnan Oktar kimi isterse onunla olur. Biz ilk katılanların dışında sonradan gelen kız kardeşler ile erkeklerin getirdiği kızları gözümüzün önünde taciz ettiğini gördüm. Burada anlatamayacağım şeyler. Her türlü pis şeyi yapıyordu” ifadelerini kullandı.



7

TURNİKE SİSTEMİ NE?

TURNİKE SİSTEMİ NE?

Adnan Oktar örgüt üyesi Mustafa Arular da savunmasında ilginç bilgiler verdi. Mustafa Arular, kadınları statülerini yükseltmek vaadiyle çok sayıda erkekle birlikte olmaya zorladığı “Turnike sistemini” şu sözlerle anlattı, “Kızlardan sorumlu kişilere 'mihmandar' denir. Kız eve gelir, birlikte olunur. Bu cinsel birliktelik Adnan Oktar'ın tarif ettiği şekilde yaşanır. Turnike, kız ya da erkek olarak ayrılan bir şey değil. Adnan Oktar, kızları 'siz erkek kardeşlerinize hizmet ediyorsunuz, ecir kazanıyorsunuz' diye ikna ediyor. Erkekleri ise 'kızların enaniyetini kıracaksınız' diye ikna ediyor."



8

"Her iki tarafı da dini yolla kandırıyordu. Turnike sisteminin Adnan Oktar’ın bir emri olduğunu, buna uyulmamasının mümkün olmadığını söylemek isterim. Bir kişi örgütten ayrıldığından arkasından hemen dedikodu çıkarılır. Bir işe girmeye çalıştığında iş yeri aranır, bir işe girmişse işten ayrılması sağlanmaya çalışılırdı. Erkeklere homoseksüel damgası vurulurdu, dolabından makyaj malzemesi çıktığı söylenirdi" ifadelerini kullandı.



9

Grup içinde yer alan kadının itiraflarında ise “turnike sisteminin” varlığından ve gruba yeni giren kadınların nasıl örgüt üyesi erkeklerle cinsel ilişkiye zorlandığını anlattı.



10

Adnan Oktar ile ilgili itiraflarda bulunan sanık, Turnike sisteminin Adnan Oktar’ın bir emri olduğunu ve uyulmamasının mümkün olmadığını anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR